![]() |
|
Nejde EPG na CS linkU zadneho programu mi nejde EPG.Je to tim,ze mam relativne slabou kvalitu signalu-60% nebo mam neco spatne v prijimaci?.Mam Dreamsky 7000.Predem dekuji za odpovedi. |
petrnty
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Téma: Nejde EPG na CS link (# 8)Když vypínaš tv nechej tam ct 1 |
halibak
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
Téma: Nejde EPG na CS link (# 8)Opravuji když vypínaš sat přijímač nechej čt 1 |
halibak
![]() |
|
Téma: Nejde EPG na CS link (# 8)Opravuji když vypínaš sat přijímač nechej čt 1 |
halibak
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkBohuzel nepomohlo |
petrnty
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkDočkej času to se načítá v noci nebo ráno zaleží jak to máš nastavené.Taky vtom přijímači musíš to EPG otevřít a nastavit. |
halibak
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkV prijimaci ale zadne nastaveni EPG neni.Kdyz jsem mel parabolu natocenou jinam fungovalo,tak vazne nevim. |
petrnty
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkProsímtě ale natáčením antény se neladí EPG .Až si naladíš 23,5 .Tak Ti to naběhne v noci samo. |
halibak
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkTy mi nejak nerozumis,ja nejsem nejaky amater,zprovoznoval jsem asi 10 lidem vse co se satelitni technikou souvisi a vsechno vzdycky vpohode.Me vsechno normalne funguje jen ne to EPG. |
petrnty
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkTim natacenim anteny jsem myslel,kdyz jsem prijimal jine programy z jineho satelitu. |
petrnty
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkkdyž vypínaš sat přijímač nechej čt 1 - to co je za rada? :) Tak bud EPG ide alebo nie, ale urcite mu nenabehne cez noc na vypnutom boxe. Uz tolko nechlastajte! Su len dve moznosti kedy nejde EPG: bid nejde u poskytovatela (mnohy to ani nepostrehnu, lebo maju natiahnuty program na 2 tyzdne a ked den dva vypadne, tak oni maju stale ten natiahnuty z predchadzajucich dni) alebo zle nastavene TP v settingu (stalo sa mi davnejsie ze som mal zlu hodnotu TID alebo NID, ci co to bolo a obraz siel, ale EPG nie, po naprave EPG nabehlo).Este existuje tretia moznost: ze to prijimac nepodporuje alebo nevie natiahnut nejaky nestandartny format (niektore prijimace natiahnu iba momentalny a dalsi program a pritom na inom kanale bezi aj na tyzden, a ten isty program co ide len na 2 relacie ide na inom boxe na 2 tyzdne - teraz mam napr. Enigmu 2 a tam ani nenatiahne 2 tyzdne ale iba tyzden, pricom ten isty program mi na originalnom fw natiahlo na 2 tyzdne) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Nejde EPG na CS linkTed jsem ten samy prijimac koupil mamce a ji to jde bez problemu.Jediny rozdil je v tom,ze ona ma kvalitu signalu 90%,ja 60%,ona je na jine parabole.Nemuze to byt opravdu tou kvalitou signalu?V primaci lze co se tyka EPG nastavit pouze na kolik je dni a jeho jazyk. |
petrnty
![]() |
|
![]() |