![]() |
|
Ferguson FK-6900 CR, Skylink ICE a SW 122zdravím all. Máte už pls někdo odzkoušené, že nový SW 122 řeší konečně problém zápisů na karty Skylink ICE v rec. FK-6900? S tímto problémem zápasím u všech FK-6900, které jsem zprovoznil od doby uvedení karet Skylink ICE na trh. A už mě s..e po každé registraci žádat tech. podporu Skylinku o formátovací zápisy a následně každý měsíc cpát karty do licencovaného modulu CW. V současné době nemám žádnou ICE bez aktuálních zápisů, proto se ptám (vážně uvažuji o přechodu na CS link nebo výměně ICE za předcházející modely). Předem dík. |
cikan
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK-6900 CR, Skylink ICE a SW 122...ja dávam 121 a nestretol som sa s problémom ktorý popisuješ ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK-6900 CR, Skylink ICE a SW 122to Patko,dík za reakci - opravdu Ti funguje kombinace ICE a FK-6900 (NP)? A po skončení režimu Global free se Ti přijímače zformátují kartu a jsou bezproblémové i následné zápisy? Nevím jestli můj problém nesouvisí s HW verzí (všechny problematické verze byly H03 - asi 15 receiverů nový panel). Ale zkoušel jsem v nich všechny ofic. SW verze 116, 120, 121 a nic. A z různých online diskusí vyplývá, že tento problém zatím není vyřešen. Dokonce někteří prodejci se jistí proti tomuto problému a neuznávají reklamace (ICE s 6900) - viz: http://www.e-satelity.cz/ferguson-fk-6900-cr/ |
cikan
![]() |
|
RE: Ferguson FK-6900 CR, Skylink ICE a SW 122...v poslednej dobe čo pamätám som robil 3 ks 6900/NP/ HW verzia H03-SW 121 ,všetky 3 ICE srandičky som registroval ja na 15 deň od vloženia .Zavolal som majitelovi/om/ že idem registrovať nech prepne/ú/ na ČT 1, všetko prebehlo bez problémov. https://www.parabola.cz/forum/topic-54453/po tomto zistení som každého obvolal všetci bez problémov ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK-6900 CR, Skylink ICE a SW 122..uvidím, až skončí aktuální zápisy, zkusím postupně upgrade na SW 122. Ještě upřesňuji, že kromě odzkoušení všech doporučení z NETu (od vypnutí rec, znovuvložení karty, reautorizace, .. až po vložení do licencovaného CAM) jsem problém konzultoval s lidmi z technické podpory Skylinku (v té době byl nový SW 120) a podle nich neumí 6900 zformátovat ICE ani zapisovat (nebo nekorektně). ICE se dodávají nezformátované a nefunguje u nich reautorizace.. |
cikan
![]() |
|
![]() |