Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Skylink Irdeto nový příjmač

TechniSat TechniBox SIR - novinka s dekodérem IRDETO PI-sys

Známá německá firma TechniSat GmbH nedávno uvedla na náš trh novinku ve svém sortimentu a to HDTV satelitní přijímač TechniSat TechniBox SIR. Tento přístroj byl vyroben korejskou firmou Mototech na zakázku TechniSatu. Přijímač má v sobě vestavěný dekodér podmíněného přístupu IRDETO PI-Sys a je tak předurčen pro příjem českých a slovenských programů z nabídky Skylink.

Přijímač získal certifikát operátora Skylink pro provoz s dekódovacími kartami ICE a Irdeto Skylink. Přijímač obsahuje jeden tuner a schopen zpracovávat signály v normě DVB-S2 a pracuje ve vysokém rozlišení 1920x1080i, 1280x720p, 720x576p, 720x576i. Přijímač umožňuje příjem obou kompresí MPEG-2 tak i MPEG-4/H.264.

robokop
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Irdeto nový příjmač

Vy jste asi po půl roce opět zapnul PC :bigeyes:

mispi
Registrace: 1/2009

http://www.technisat.com/index495b.html?nav=Sat_DVB_S_,en,64-15228

cena cca 4000Kc / 150EUR

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

TechniBox SIR

Akorat by mne zajimalo, kdyz ten prijimac koupim v SRN, zdali je to stejne provedeni, anebo je ten v CR prodavany nejaka specialni verze pro CR?

PavelX
Registrace: 6/2010

RE:Skylink Irdeto nový přijímač

Že by byl Technisat lepší než Topfield tf700 hsci? No možná ne ale co se mi na Technisatech líbí je jejich EPG. ;)

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Saták1

EPG u TechniSatů je super, ale bohužel tento přístroj SIR jde úplně jinou cestou. Má totiž úplně jinak udělané menu a to jak graficky tak obsahově (z pohledu logiky). Je téměř totožné s přístrojem DiZiPiA (i rozmístění konektorů na zadní straně přístroje je stejné). Měl jsem SIRa doma a vůbec se mi to nelíbilo. EPG mě zklamalo. Nechci ho hodnotit jako špatný přístroj, to ne. Ale zkrátka od přístroje nesoucího značku TechniSat a pyšnící se příznakem HD jsem čekal něco lepšího. Vrátil jsem ho a místo něj objednal HD8-SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Dnes už snad přijímač bez svého klonu ani neexistuje. Tah s HD8SX jsi podle mě udělal dobře. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ktory prijimac z tych certifikovanych Skylink Irdeto by ste doporucili ako druhy prijimac do domacnosti ? Pre deti...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza

Go SAT

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

HD8-SX / HD8+ ?

Ten HD8-SX je dobry, bracha si ho chvali. Ale mohl by to byt take ten novejsi HD8+ ??

PavelX
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra