![]() |
|
CS Link kartaNazdar satmani, dostala sa mi do rúk CSlink karta bez podtlače, biela a pod čipom s malým nápisom www.cslink.cz a pod www.cslink.sk . Som dosť v pomykove, nakoľko mi cez ruky prechádzali karty s podtlačou veľké CS link. Číslo karty začína 0429564437.... Neviem, či je to v pohode, minule som čítal o kartách Skylink, čo dovážali maníci z UK a potom celú sériu Skylink stopol, nakoľko cena bola výrazne nižšia ako sa bežne dá kúpiť. Vďaka. |
Tatranec
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: CS Link kartaco je za sviatok v CR?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: CS Link karta...jejdanenky to nevieš ??? Den vzniku samostatného československého štátu ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
CS LinkVypadá to na kartu na 1rok.Po registraci 1 měsíc MIXu a FILMu zdarma. |
hujer123a
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
CS linkNa obale je 1 mesiac Total + 2 mesiace Film zadarmo. Bola predaná ako karta na neobmedzený príjem - neplatené programy. A teraz babo raď. Keďže ešte nie je registrovaná, tak sa asi nedá zistiť ako to s tou kartou v skutočnosti je. Alebo existuje ešte nejaká možnosť ako to zistiť ??? Vďaka |
Tatranec
![]() |
|
RE: CS Link kartaZaregistruj a uvidíš. Nebo ji chceš vyhodit?Podle promo nabídky by měla být neomezená. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
CS LinkRegistráciou by sa dalo vyčítať podľa zápisu na karte - to mi je jasné, chcem využiť promo a potom registrácia. No ak je to napr. 1 ročná, neviem ako to budem reklamovať, nakoľko rozlepená obálka + vyčerpané promo atď. Na bločku od predajcu nemám ani záznam čísla karty... |
Tatranec
![]() |
|
RE: CS Link kartaZe zápisů vyčteš prd jaká to je karta. To zjistíš právě hned při registraci.Vůbec nevím co sleduješ tou reklamací. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
CS LinkKupoval som to ako kartu na dobu neurčitú, bez ďalších doplatkov a ak by to malo byť len na 1rok (stála 51€)tak to by nebolo to pravé orechové.... |
Tatranec
![]() |
|
RE: CS Link kartaSi zavolej do CSlinku ať ti to podle jejího čísla řeknou. Nevěříš svému prodejci nebo co..a už to řešíš předemZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
...Vďaka za ochotu, čas preverí dám vedieť. Len mi nejde do hlavy, aká variabilita zobrazenia karty u CS Link je. Zneistilo ma to a to je ten problém. I tak veľmi pekne ďakujem za ochotu. |
Tatranec
![]() |
|
![]() |