![]() |
|
Jak funguje Skylink?Dokázal by mi prosím někdo srozumitelně vysvětlit jak funguje příjem Skylinku, respektive jeho autorizace, kódování, apod? Mám kartu Skylink cca měsíc novou bez registrace a zatím běží všechny programy z nabídky. Zajímalo by mě i třeba ta lhůta pro zaregistrování a dále, když nepředpokládám, že přijímač komunikuje obousměrně. Jěšte by mě zajímalo, proči u některých programů hlavně HBO a JIMJAM běží např. půl dne anglicky a jindy česky zvuk? Přijímač mám Nokia 9800S.Díky všem |
TeaSTD
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
re :Co se děje s kartou nikdo neví,nejedná se o oboustrannou komunikaci,máš jen down link,uplink mají třeba satelitní internety,nebo různé terminály.Karta jede bez registrace dvacet dní,které se počítají od prvního kontaktu karty s TP Skylinku,po uplinutí této doby ti bez registrace "zhasne".Problémy se zvuky připisuji tvému přístroji,který neumi preferovat vybranou audio stopu.Toť v kostce vše,zbytek vyhledáš na stránkách Skylinku,nebo zahledej tady ve fóru.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Jak funguje Skylink?Aha, takže rychla zaregistrovat, než "zhasne".Díky |
TeaSTD
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Jak funguje Skylink?nic rychle neregistruj !!!!až zhasne tak ji za 5 minut přes internet spojízdníš nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |