Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

eurosport 2 bundesliga v CS linku

tak dneska nebo zítra. poslední termín :laughing: hodilo by se dneska, protože ve 20:30 hraje FCB : Freiburg, tak abysme viděli kompletní hrací kolo. v sobotu předpokládám, že pracovní aktivita všude klesá a v neděli se slaví sabat takže to asi můžeme zapomenout, že by v neděli kterákoliv platforma něco měnila

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: eurosport 2 bundesliga v CS linku

Predtým ako som chválil CSLink za ESP.2 tak nič iné mi nezostáva iba zobrať to spať,lebo ani len nijaké info o tom kedy ho zaradia.Týmto si CSLink dobré meno nespraví.p.Klička aspoň napíšte,alebo povedzte nejaké info,my sme vaši zákazníci a nie nejaký ... :fuming: Nevadí aspoň si utvorím určitý názor a teraz viem,že to bolo od p.Kličku z CSLinku VEEEELICE NEZODPOVEDNÉ,že podal túto informáciu do éteru a nič sa nedeje Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

já myslím, že když tam napsali, že jsou s programerem dohodnutý, tak součástí podobných dohod je taky nějaký datum. nebo ne?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

TO nebylo nezodpovedne to byla LEŽ :fuming: jak brno

tanabe
Registrace: 7/2010

Nezostáva mi nič iné,len asi súhlasiť,že s CSLinkom to asi naozaj ide dolu vodou ak nesplní do nedele avizovaný dátum.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

jezis vy ste netrpezlivy ako keby bol ten Eurosport 2 neviem aky program...ved tam dokopy nic neni rovnako ako na Eurosport 1...dobre, mozno ta Bundesliga, ale to uz je fakt len pre fubalovych fanatikov

radolaco
Registrace: 2/2010

Lenže si zabudol dodať,že futbalových fanatikov tu je MOOOC vrátane mňa :)))

kostik123

mě třeba vůbec nejde o program ESP2, spíš mě jde o princip, že zákazníkům slíbí nějaký termín a pak ticho po pěšině.

pejvl2
Registrace: 7/2009

pan ředitel se jen chtěl svézt na vlně kritiky rozšiřování Skylinku, teď se bude vymlouvat nebo jen mlčet....
nevím na co jste se těšili to bylo průhledný až běda Rv
časem možná, ale určitě né do konce října... možná ani v listopadu

vicini
Registrace: 10/2009

kostik, tak neviem co si nepredplatis UPC direct za 9 EUR...vyjde ta to este menej ako platis teraz a mas tam secko

radolaco

Tady ani nejde o ten eurosport ale nekdo neco napise a byl to ten nejvyssi BOSS a zatim nic teda :fuming: kdyby mne to rekla baba na infolince tak to clovek bere z rezervo ale toto? nevim co si mam a to BOSSu myslet

tanabe
Registrace: 7/2010

radolaco

No počul som,že obrazová kvlaita na SD kanáloch je nič moc na UPC,HD kanály sú OK.Počul som to od niekoho,ale nemožem potvrdiť,osobne som nevidel v akej kvalite má UPC kanály na thore.

kostik123

kostik123

kvalita kanalov ktore su v Skylinku gratis je o nieco nizsia...ale kvalita kanalov ktore su v Skylinku v Multi je rovnaka alebo vyssia...cize najlepsie je poriesit 1W+23.5E..anteny na to stoja dnes par korun

radolaco

radolaco

To už radšej predplatenú UPC kartu,viazať sa nechcem a ani ich prijímače Rv Keď už tak tak najradšej ten motor a tam máš v EMU toho dosť.Už aby som ho mal.

kostik123

eurosport 2 bundesliga v CS linku-Kostik123

Kostik až přijedu k Tobě a dáme motor,Budeš mít Eurosport2
na několika pozicích,a už se s Těmi kluky nemá cenu dohadovat!!!proptože Ti to pojede na 200%/ta jejich požadovaná bundesliga/ přístroj na to máš co to zvládne OK.,chce to klídek!!! R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Neboj kľudný som,len trošku rozmýšľam nad tým prečo CSLink nedodržal dátum na zaradenie ESP.2,Ale inak mi je to jedno už teraz či ho zaradia,alebo nie keď mi namontuješ motor.To len kvoli princípu ako si CSLink sám sebe se.. do huby :laughing:

kostik123

Pana Kličku osobně neznám,ale z jeho slov mi bylo jasné,že ten článek co tehdy vyšel byl enidentně účelový. Nic čemu by se dalo věřit. Žádné přesné termíny,žádné přesné informace. Vždyť ,pokud by byli připraveni na spuštění ESP2 v průběhu října tohoto roku,měli by aspoň vědět,kam ho zařadí. Nic takového jsem nikdy od mistra Kličky( jméno je zde evidentně na místě)neslyšel a to ani v náznaku(což je mu evidentně vlastní). Rv
Pokud ESP2 někdo přidá tak to bude skylink po aktivaci nového transpondéru,o který se nejspíš podělí s T-mobilem.A pak možná zařadí onen ESP2 i CSlink. ;) Pokud ovšem v tu dobu bude ještě jako CSlink fungovat.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

ad CS Link

Myslím, že CS Link se pomalu potápí, a nesvědčí o tom pouze blamáž ohledně ESP2, ale i nezájem o přechod na Irdeto, chabá mediální komunikace, od jara nebyla dotažena žádná jednání o nových programech...Mluvilo se kromě ESP2 i o Discovery nebo Viasatech, leč skutek utek. Total jsem zaplatil před pár dny preventivně jen na 3 měsíce.

Chercheur
Registrace: 9/2008

Proč má CS Link přecházet na Irdeto? Třeba to ani neplánují a zůstanou u CryptoWorksu. A nebo přejdou třeba na Conax. Přechod asi uskuteční střihem. Žádné ICE karty.

lukas79
Registrace: 3/2008

Chercheur

...no vidíš a mě už asi měsíc uhání paní z CSlinku na prodloužení Sport balíku, který mi končí. Nevím, jestli je to běžný postup(?), v minulosti mě nikdo do něčeho takového "netlačil".

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

dkdkdk

Taktéž jsem byl otravován po telefonu, pro jistotu jsem smazal své TČ z kontaktního formuláře.

Chercheur
Registrace: 9/2008

Je isté, že Skylink to nebude mať nateraz v ponuke ?

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Skylink nemlží, nekecá, co řekne, to platí i když remcaly nepotěší, ale nekecá. O protistraně už si snad více jejich zastánců udělalo jasný obrázek, Eurosport 2 je snad dost viditelný příklad.

Zip
Registrace: 1/2006

Skylink kecá uplně stejně jak Cslink, viz. situace s Galaxií Sport a údajnou nemožností abonence a la carte.

polulin
Registrace: 10/2007

@poulin

Copak Ty víš jakou měli a mají smlouvu GS/NS. Ty nevidíš rozdíl v prohlášeních jednotlivých ředitelů? Pokud né, jsi asi slepý. Poznámka, pan Klička kdysi působil u UPC. Znalí ví své.
Vše je o penězích a protože v celé Evropě nikdo nenabízí samostatné programy, všichni balíčkují, i Skylink šel touto prošlapanou cestičkou. Jestli se na samostatné předplatné GS/NS ptali, to nevím. Každopádně smlovy se podepisují na delší období, nikoli na rok a provider si vyhrazuje právo, na změnu programové nabídky. Tak bych prosil už ukončení té trapárny s galaxií. Ti co měli předplacené, dostali zdarma celý balíček, místo jediného programu!
Gital se potřeboval odlišit, pracuje podobně jako Věci Veřejné, "hlas lidu", jestli je to dobře, to ví MV nejlíp samo. To, že na parabole pár chytrolínů zařve "my chceme samostatné programy", provider jim vyhoví, může být jeho záhuba.
Cena programu se totiž odvíjí od množství platících. Kolik lidí má jen NS samostatně a kolik ji má v balíčcích? Když svým způsobem vznikl Gital, vyjednal si to, co s programery vyjednal a pravděpodobně, díky možnosti samostatné abonence, platí za programy vyšší částky, než Skylink. Mé doměnce odpovídá složení (kvalita, či věhlas programů) a cena balíčku Total vs. Multi, cenový rozdíl je 80kč, což je 30% !!
Gital vždy jednal zbrkle, neuváženě a hasil na poslední chvíli něco, co se mu jednoduše prodražilo. P. Klička před měsícem záměrně plácnul, že mají Eurosport2, pokud neměl podepsanou smlouvu, tímto prohlášením si nákup tohoto programu řádně prodražil a proto ještě dnes (slib), žádný EU2 není. Taková smlouva je dlouhodobá, čímž se zbrklost řádně prodražuje!
Podívejme se nyní na Nova Sport, po ztrátě ang. ligy je dle slov sport fanatiků program k ničemu, kdo si jej bude samostatně předplácet? Ale NS bude pořád dostávat smluvenou cenu, protože je podepsaná zůčasněnými ve smlouvě.
Eurosport2 se jistě někdy někde objeví, ale nebude to u CS linku do konce října!

Zip
Registrace: 1/2006

proč tady toto téma natahujete?,asi před týdnem jsem dal jasnou informaci přímo z CS linku,bude to do konce října,nebo snad do konce roku,je to v jednání,nelze termín upřesnit,jistě se to včas dozvíme R^ R^ R^
P.S. mě osobně vůbec sport nezajímá,max mistrovství v hokeji a potom ze sportu nic nic :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra