![]() |
|
Vantage 8000S nahravaniZdravim sat. fandy.Mam Vantage 8000S, firmware 2.66TO, Modul Cryptoworks Irdeto(cerveny), karta Skylink, monoblock twin. Problem je v tom ze pri nahravani poradu ze skylinku lze prepnout pouze na kanal ze stejneho transpoderu nebo na nekodovany kanal. V nastaveni tuneru mam anteny oddelene a oba tunery naladene. Memate prosim nekdo reseni pro tento problem? Diky Tomas |
Tjeck
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravaniv nastaveni tuneru mas mit nastaveno "Stejny signal", kanaly tak nebudou oznacene T a T2, ale budou v seznamu jen jednou. karticku pouzij ve ctecce (se spravnym fw) a budes mit po problemech, pouzivej taky tlacitko Vyhledavani (tady na parabola.cz, ne v prijimaci) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravani1 tuner mám DiSEqC motor DG 240, Parabola 90 cm AL2 tuner Parabola 85 cm FE 23,5°E Skylink karta nap. nahrávam Skylink Nova HD 2 tuner tak 1 tuner motor môžem natáčať kde chcem ale na 1 tuner už nemám 23,5°E R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravaniOpačne nap.nahrávám 1 tuner 19,2°E arte HD tak motoromnesmiem natáčat! 2 tuner mám 23,5°E môžem programy prepínať kde chcem nap.Prima Nova Dance HD Anixe HD atd. |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravaniDiky vsem za odpovedi.@milanm Muzes mi prosim doporucit firmware? Diky Tomas |
Tjeck
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravaniJa mam ofic. firmware, (teraz 2.65,kedze 2.66 mi hadzal"Kodovany program").Na tuner 1 mam motor, na tuner 2 len parabolu na 23,5E. Signal mam "oddelene" v prehlade programov T1 a T2. Nahravam zo Skylink na tuner 2 a pozeram tuner 1. Hocijaky program cez motor. Vsetko funguje v pohode. Neviem preco by to mal mat nastavene na rovnaky signal? AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Vantage 8000S nahravaniTjeck: napr. firmware 52 nebo 58, ale takovy ktery Ti umozni pouzit kartu ve ctecce (cislo firmware konci cislici 2). zaregistruj se na nekterem foru, ktere se tykaji prijimacu VantageLucaBrazza: protoze nepouziva motor, neni tedy duvod aby mel v seznamu kanaly 2x a oznacene T1 a T2 |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Tjeck"lze prepnout pouze na kanal ze stejneho transpoderu nebo na nekodovany kanal. V nastaveni tuneru mam anteny oddelene a oba tunery naladene."Ak máš naladené oba tunery (asi nemáš :) ), tak by to predsa malo ísť prepnúť ak nahrávaš stanicu z T1, tak prepni na stanicu v T2. Keď máš nastavené nezávislé, "oddelené" tunery-stačí všetko naladiť aj na tuner 1 aj 2. Alebo ako písal milanm, nastaviť "Stejný signál". Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
LucaBrazzafw 2.66 Ti hádzala "Kodovany program" s kartou v module? Mal si tam ešte nejakú inú kartu?Lebo kedysi, čo toto vyhadzovalo, bol problém pri použití viac kariet (Skylink, CSlink) v uni čítačke...fw 2.53~2.57 Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
digitalsMam dve karty v moduloch CW SCM. Karty CSLink a Skylink. 2.65T-O funguje bez toho hlasenia, pri 2.66 sa to stava pri skakani napr. z pozicie programu 1 na 12 a pod. Prestalo ma to bavit a dal som starsi. Cez vikend vyskusam doporucovany Jepssen.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
LucaBrazzaja mam bohaté skúsenosti s touto hláškou na 2.53, tiež mám dve karty CSlink a Skylink, je to otravné, ale keď hlášku vyhodí ešte raz potvrdím OK a program nabehne. Nejak som si už na musel zvyknúť, lebo tento fw mám odskúšaný najlepší na PVR nahrávanie bez sekania -a to je pre mňa dôležité...Potom daj vedieť ako dopadneš s jepssenom... Si reg. na vantagefunclube? Ja som ho neskúšal, ale podľa mňa tam nie je nič extra lepšie, pretože to je vlastne len úprava fw vantage 02.55 s chybami ako aj tá spomínana hláška kód.program, pomalé prepínanie rádii...(je tam akurát iná grafika, aktuálnejšie emu, údajný lepší obraz?) cau Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
digitalsJa uz velmi nechcem cachrovat s tymi fw. Ide mi o to, ze cakam na fw od Vantage, ktory bude funkcny na karty HD+, s Legacy CAM modulom. Mam o tu kartu zaujem, znamy v Nemecku by mi ju zabezpecil.Jepssen ma udajne lepsi obraz,EMU nepotrebujem. Nahravanie je aj pre mna dolezite, posledne ofic. firmvery su v tomto smere lepsie, nez predosle. Ked si spomeniem na zaciatky nahravania na inter. disk...to bol horor. Teraz je disk napraskany kadecim a stale ide ok. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
![]() |