![]() |
|
Aky je format zapisu na SKYLINK ICE karte?Vie niekto, aky je format zapisu na SKYLINK ICE karte? Ide mi o to, ci kazdemu programu zodpoveda jeden zapis na karte alebo jeden zapis = vzdy jeden cely programovy balik.Mam starucky Ferguson 6018, doteraz ok, pred cca 3-ma dnami mi vypadli nejake programy. Z kazdeho balika nieco ide a nieco zase nie. Nejde napr. Joj, Joj+, STV1,2,3, ale ide markiza, doma. Ide Viasat history, ostatne Viasaty ale nejdu. Atd. Reautorizacia karty nepomoze. Pri urgencii na skylinku posielaju tie iste udaje, ako reautorizacia alebo dokazu zaslat nieco navyse? VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Aky je format zapisu na SKYLINK ICE karte?a ako si dosiel k tej kombinacii - starucky ferguson a nova ICE karta..?Zameraj sa na ten tvoj ferguson a nie na skylink kartu... ked si si ho uz kupil, je na case sa naucit ho aj ovladat, v nutnom pripadne aj preflashovat... bude ta to stat len cas a vela dotazov na google... nic viac a noc menej... Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: Aky je format zapisu na SKYLINK ICE karte?Fergusona som roky pouzival, ovladat ho viem. S kupou noveho prijimaca chcem cca rok pockat, pokial sa kopec veci ohladom prijmu neutrasu.Koncipovanim svojej otazky som dal dost jasne najavo, ze chcem zistit, ci je problem vo Fergusone alebo v zapise na kartu (teda zase problem Fergusona, ale ineho druhu). Karta doposial isla, len teraz nastali hore popisane zmatky. Takze poprosim niekoho o odpoved K VECI. VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
![]() |