![]() |
|
StarDance-ČTNěkde jsem čet že by StarDance měla bíti v HD.Nebo se pletu?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTOznamovali v HD. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE:StarDance-ČTMno právě že dnes je na ČT HD zapnuta ČT2.Tákže StarDance nejspíš v HD nebude.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTale bude, oni to přepnou R^TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTI kdyby byla v super HD,tak je to pořad o ničem...kdyby radši dávali v HD fotbal nebo hokej! RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTTaky si myslím že je to pořad o ničem... Je to pořad pro starý babky co u toho háčkujou a na konci si popláčou když zavzpomínají na mládí..Normální chlap na tohle nemuže snad koukat.. ale je to jen můj názor a třeba se těžce mýlím... :)) :)) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTAle obraz je luxus to se musí nechatškoda že tem babkám co u toho háčkujou je to jedno |
pat
![]() |
|
RE: StarDance-ČTObraz nic moc, je to jakési chudé na detaily, zvlášť některé kamery. Mám tu pro srovnání záznam z minulé série, viditelně kvalitnější. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTObraz nic moc ?? na co koukáš ??V HD v native to vysílají poprvé tak nevím s čím to porovnáváš |
pat
![]() |
|
RE: StarDance-ČTTaky si myslim, že má pan Wintermute oko z Kašparovy krowky. Na Panasoniku se zabudovaným saťákem luxusní obrázek v native HD. |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
StarDance-ČTPlasma Panasonic a Topfield 7700HSCI obraz jak víno. |
vencamar
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: StarDance-ČTSi namlouvejte co chcete :-) Tvrdím, že některé záběry, zejména na kapelu, z dálky na parket mají k špičkovému native HD pěkný kus. Záběry zblízka jsou v pořádku.A samozřejmě, že již minulá série byla, minimálně závěrečné díly v HD. Když něco nevíš, nezpochybňuj maňas. |
Wintermute
![]() |
|
Wintermutehttp://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/zacina-soutez-stardance-iv-kdyz-hvezdy-tanci/549389Přečti si hlavně co se píše až dole...prvně !! v native HD !! Ale jestli byli poslední díly před 2 rokama !! v native HD musíš vědět jen Ty když na to koukáš a i si díly nahráváš... ;) ;) ;) Eben taky ted na začátku říkal že prvně v HD !! Takže kdo kecá ??? Eben nebo Ty ???? at je v tom pořádek Jeden z vás musel lhát |
pat
![]() |
|
RE: StarDance-ČTOK, měl jsem na mysli podobný typ pořadu, kde byl místo tance zpěv (duety). Detail, řekl bych :-) |
Wintermute
![]() |
|
![]() |