Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfield SBI 2050

Dobrý večer pánové zkušení.Nepodařilo se mi rozchodit v tomto přijímači placené HD programy Skylink. Anténa skontrolována,svody OK,signál 99%,CI modul Irdeto zelený,karta skylink HD registrovaná,a nakonec i přehrán nový soft. V jiném přijímači vše funkční, v tomto pouze standart,Multi a HD nekódované.Kódované zůstávají zamčené. Neměl by jste někdo typ,kde hledat problém?Díky.

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SBI 2050

modul zeleny SMIT s fw 3.9.10 a vyssi? v jinem prijimaci i s tim modulem funkcni?

milanm
Registrace: 3/2006

Re Tofield

Nevím,byl jsem u zákazníka,modul nějaká klasika,pravděpodobně Mascom,nevím nikdy jsem neměl s nimi problémy.

Pepa 3

jestli byl zeleny tak je to SMIT ... s jednim starsim jsem se taky minuly tyden setkal a neslapaly HD kanaly. Na zkousku jsem dal stejny a novejsi (fw 3.9.11) a OK.

milanm
Registrace: 3/2006

Můžeš napsat proč používáš v tomto přijímačí CI modul? Nebo snad máš starší kartu? Irdeto chodí v čtečce excelentně.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Topfield 7700 HSCI

SMIT s fw 3.9.10 už nefunguje,soustavné vypadavání Kina CS.Neví někdo nějaký zaručený dekodování modul pro TF 7700 HSCI.

robokop
Registrace: 5/2009

7700hsci

S tou 7700 hsci jsem pouzival cerveny Eurocam cryptoworks a v pohode, prestoze vsude pisou ze blby. Mel jsem ICE kartu a Hd aktivni. Jediny problem byl s ct hd, kdy se tak jednou za 15 minut tak na pul vteriny skobrtnul obraz.

mber
Registrace: 11/2007

Re Topfield

Pro Kubu. Teď jsi mě teda zviklal.Měl jsem tento přístroj v ruce poprvé a vrazil jsem do něj CI modul tak jako do předchozích modelů. Mám pocit,že tam měl dokonce 2 sloty. Pokud tam byla ještě štěrbina pro sólo kartu,tak to se moc omlouvám,tu jsem musel přehlédnout.Jinak si myslím, že zrovna tak by to mělo chodit i s CI modulem, a to zjevně nechodilo.

Pepa 3

Pepo 3, doporučuji před spuštěním si alespoň přečíst návod k tomuto přijímači. Jinak s moduly Cryptoworks jsou u tohoto přijímače problémy, doporučuji proto dát kartu Irdeto přímo do slotu pro Irdeto a je vše bez problému.

SiVa
Registrace: 9/2010

Re Topfield

Díky za podporu Sivo. Pokud bych měl študovat návody u zákazníků ode všech přístrojů které jsou schopni si koupit nejen v kamenných obchodech ale v poslední řadě hlavně z letáků,potřeboval bych k montáži a instalaci takových přístrojů jěště studijní volno, a to mi nikdo nedá a ani nezaplatí.

Pepa 3

No to je sice hezké, ale hlavně když ti zákazník zaplatí za modul, který nepotřebuje(nechci hádat - možná si ho koupil sám), ale nepodívat se(když už ho neznáš), zda stb nemá čtečku(zvlášť při řešení problému) považuji za dost fušér přístup. Rv

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Re Topfield

Tomíku,ty jsi při své práci nikdy nepochybil?Toto byl můj jediný šotek při práci ze sat za 8 let.Myslím,že když jsi večer po celodenní šichtě přetaženej a jěště tě někdo zláme, aby si ho nemusel poslat někam, tak to že si střihneš Houmra, za to se snad na tebe nikdo nemůže zlobit.

Pepa 3

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra