![]() |
|
Plazma alebo LEDco odporucate kupit plazmu alebo LEDku?samsung alebo Sharp?ktora ma najlepsi obraz? |
slniecko3
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 34 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDTyto otázky miluji .. Zajdi si do pořádného obchodu a porovnávej co tvému oku bude hrát. Tvoji "starou" ti taky někdo pomáhal vybírat. :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Hlavněkolik hodláš pustit peněz? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDmam vo vyhlade sharp LC 46 LE 814 E,je to ledka,stojo okolo 1600 euro ma super obraz |
slniecko3
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
UE40B7000toto mam ja a niekedy sa az cudujem co to dokaze spravit este aj z analogu to spravi optimalny obraz a to uz nehovorim ked tam dam nieco v hd sprtreba je cca 70 watov pri maximalnej uspore energie co na porovnanie s plazmov samsung 107 ckou 180 watov minimum plus dobry media player to ma |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
Asiten Sharp-je eště pořád opravdu japonskej.Teda doufám. |
hobo
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDSharp-je stále pouze sr.ačka! Televize Sharp obecně je nekoukatelná záležitost. A to fakt ten typ co uvádíš neznám, ale videl jsem mnoho jiných Sharpů, ale ještě žádný alespoň trochu koukatelný.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDJinak Sharp asi vyrábějí Maďaři.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Ještěpřed dvěma roky to byl japonec. ;) Ale horní patra těchto TV-momentálně s přidanou žlutou bych považoval za dost kvalitní TV. |
hobo
![]() |
|
plazma a laska zvitezi nad lzi a nenavisti :)a kcemu je takova ledka dobra ??? ja stale nejak nechapu jak muze nekdo ze svetla udelat tmu. to mi vazne hrube unika. mas podsvicenej jeden segment. i kdyby mel nakrasno 16x16 pixelu, tak v tyhle matrici udelam kdekoliv par cernejch bodu tak nikdy nebudou cerny a naopak stejne. cerna cela matrice a v ni 19 bilejch bodu a musis to podsvitit. to vazne nekdo takovou smesnou technologii chce porazit kvalitu obrazu na plazmach ????a jak se dela na lcd treba tech 200Hz? to by me taky interesovalo, kdyz k tomu aby presla jedna barva do druhy je potreba alepson 20ms ??? to nejak ty pocty nevychazej ne ??? plazma a laska zvitezi nad lzi a nenavisti :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Onose dá také zeptat jak se dělá v plazmě 600Hz?A kdo viděl v plazmě bílou?A taky kdo ji neviděl kapánek blikat.At si každý koupí podle svého a potom si muže vynadat jedině sobě.Např.opravdu černá je vidět třeba na Philips PFL 9704-05. |
hobo
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDJo,jo,plazma je skoro stejně dokonalá jako CRT. :laughing: Už aby je začali znovu vyrábět?Hlavně že máme pokrok ve vysílání. :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDzzaner neví o čem mluví!!!!!!!!!!!!!!!!!! Více vzdělání a méně kydů, by to chtělo.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDNeurážej staré dobré CRT.Ty tu budou sloužit ještě za 5 let,kdy už se budou dávat tyto novinky do popelnic. :razz: :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDZLATÝ LED-KY OD SAMSUNGU |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDUž toho nechte,plazma,nebo LCD-LED,otázka má znít televizi,nebo monitor s tunerem?ano televize si vezme víc ze sítě,to je daň za slušný obraz a proto si televizi koupíme,ne kvůli zvuku,to by stačilo rádio Co se týká té "strašné" spotřeby,v běžné rodině zaplatí majitelé plazmy o korunu víc,než majitel monitoru s tunerem,tedy o 365 kč za rok více.Srovnáme obraz a cenu,plazma za 15000kč stejný obraz jako monitor s tunerem,tedy LCD,nebo LED za 30000-40000Kč,nákupem TV plazma ušetříme 15-25 tisíc Kč a to máme předplacenou elektřinu za koukání na televizi na 41-65 let,tedy můžete celý život koukat na plazmu a koukáte levněji a kvalitněji,než (nevhodné slovo),který si pod nátlakem reklamy a prodejce koupil monitor LCD LED.Není to zase tak jednoduché,někdo kouká celý den,tam to není 1kč,ale3kč,potom je to 15-20 let. Ono to vychází pro plazmu vždy lépe,protože pokud budete mít velké štěstí,nebude oprava,vydrží ať plazma nebo jiný panel 6-8 let,tedy náklady u plazmy jsou 2000kč a u Led 5000kč na pořízení a jeden rok,tak co?,kdo kouká levněji? a kvalitněji? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDpierrepetr: Člověk, co si myslí, že LCD televize je totéž co monitor s tunerem, ty dva přístroje asi nikdy neviděl stát vedle sebe, ale dává tady zaručené rady ostatním. To mě velmi pobavilo. :))) :))) :))) |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
Téma: Plazma alebo LEDKup si LCD jinak plazma ma velkou spotřebu a co se tyče Sharpa dělaji to v Japonsku jinak se mi to libi pořad dokola co je lepší. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDZ plazmi co mám doma v děcáku 1 rok 42 palcovou a bolí mi oči z ní , koukám na ni z 2.4 m asi je velká , dal jsem na vás a už to neudělám .V obýváku je taky 42 palcová TV ale LCD a na ni vše OK nic nebliká , oči nebolý , stejný programy , atd. Jinak Televize Sharp se dělá v Japonsku a je na ní záruka 3 roky a dokonce servis až domů .Tak mi to vysvětlil technik . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDlcd je vicemene uplne o nicem. znam par kvalitnejcich kousku, ale ty se pri 22palcich pohybujou kolem 30000. jak si nekteri soudruzi predstavuji, ze budou mit za 30000 nejakou metrovou placku , to ja si ani nepredstavim, protoze to je proste blbost.jasne plazma zere, ale neni to o tolik radu jak nekteri tvrdi. stejny je to s tim blikanim. ja ho nevidim, ale pro zmenu vidim to rozmazavani na lcd zpusobeny to uzasnou rychlosti lcd panelu :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
standoto je čeština?A že by někoho boleli oči :))) ?A že na lcd nic nebliká :O ?Ach jo to ten den začíná pěknými nesmysly-to si se špatně vyspal či na tebe působí změna času že tady píšeš takový bláboly?Bublajs má pravdu.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
rozdíl spotřeba pro pierrepetrpánové měl jsem plazmu cca 2 roky žrala cca 400w byla full hd 107 cm stála 40 tisíc byl jsem rád že jsem jí prodal za 16 tisíc.platil jsem zálohy 1450 za elektřinu pak jsem koupil led samsung 117 cm též full hd cena tenkrát kolem 50 tisíc a za 10 měsícu my vrátily 4500 kč za elektřinu a spotřeba jen třetinová.ted nevím ty nové plazmy ale do plazmy bych už asi nešel :))) |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
belfegorNedávno jsem koukal v Datartu na spotřebu fullhd/panasonic/107 a ta byla 260w.Ale pořád?? nechápu jednu věc a to:televizi si kupuji na spotřebu nebo na dívání?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
@slniečko3je to těžké si vybrat.Ten kdo má plasmu,tak jí bude vehementně bránnit,že je nejlepší a nic lepšíh ani být nemůže atd atd.Ale čas se pohnul,doba změnila a zcela v klidu si kup i LED Lcd,bo má vskutku fajn obraz a minimální spotřebu (104cm cca 70W)oproti pslamě,která ji několikanásobně převyšuje.Rozdíl v kvalitě rozhodně nepostřehneš. Já mám ji nějakou dobu Sharp x-sové řady a nemůžu si vůbec stěžovat.Navíc má i delší záruční servis,ale to není potřeba z jasných důvodů.Je to skutečný výrobek Japan a ne jak tady píše nějaký manták-že madˇarsko :laughing: :laughing: Hlavně si vyber dle sebe - nejlépe přímo v obchodě a "na vlastní oči"... Měj sa!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDNěkteří asi pierrepetra nepochopili nebo špatně četli.To je to samé jako fotovoltaika.Mám kolegu,který o tom přednáší na vysoké škole a směje se z toho jaká je navratnost a efektivita.Výroba části panelu z říčního písku při teplotě 1440 stupňu a návratnost žadná při životnosti asi 8let.Pokud se neplatí 3x tolik za výkup elektriky. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 593 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDJa zase neviem preco by som mal za to iste pozeranie do stroboskopu platit 4x viac za spotrebu.Samozrejme nemyslim tym v pripade LCD na tie najlacnejsie :)) Su medzi LCD aj super stroje,len su drahsie.Ale je to vec nazoru.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |