![]() |
|
Plazma alebo LEDco odporucate kupit plazmu alebo LEDku?samsung alebo Sharp?ktora ma najlepsi obraz? |
slniecko3
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
Přidám se také do flame :-)Jako je nad slunce jasné, co bude mít lepší obraz.Bude to technologie, kde podle potřeby rozsvítím tři základní barvy? Nebo technologie, kde nedokonale zastíním bílou barvu třemi základními barvami? :laughing: Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDjj, pomôžeme vám ušetriť 350€ na elektrine, ale musíte nám za to zaplatiť 500€ :))) -presne takto funguje marketingA ten čo za 10mes. ušetril prechodm na LCD 4500 korún, tak to jedine tak, že to LCD ani nezpína, lebo sa na to nedá pozerať :))) |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDObjektívne rozlíšiť a posúdiť obe technológie sa dá len tak, ak si ich postavíte vedľa seba v reálnom čase s rovnakým signálom. Bol som dlhoročným zástancom PDP, na LCD som sa pozeral ako na niečo podradné až dovtedy, kým mi okolnosti nepriniesli domov LCD. Konkrétne som porovnával NeoPDP Pan.50G20 a LCD LEDTV Sam.55C6000 a svoj názor na LCD som úplne zmenil. Pri sledovaní športu v HD, tenis, futbal som nezistil žiadne rozmazávanie v pohybe ani hráčov ani loptičky oproti Neo PDP. LCD má na SD obraz dokonca ostrejší a menej rozmazaný.Zdroj signálu je Vantage HD a Skylink. |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDObjektívne rozlíšiť a posúdiť obe technológie sa dá len tak, ak si ich postavíte vedľa seba v reálnom čase s rovnakým signálom. Bol som dlhoročným zástancom PDP, na LCD som sa pozeral ako na niečo podradné až dovtedy, kým mi okolnosti nepriniesli domov LCD. Konkrétne som porovnával NeoPDP Pan.50G20 a LCD LEDTV Sam.55C6000 a svoj názor na LCD som úplne zmenil. Pri sledovaní športu v HD, tenis, futbal som nezistil žiadne rozmazávanie v pohybe ani hráčov ani loptičky oproti Neo PDP. LCD má na SD obraz dokonca ostrejší a menej rozmazaný.Zdroj signálu je Vantage HD a Skylink. |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDjupolPlno lidem to tady nevysvětlíš bud doma nemají jednu , nebo druhou TV na jednom signálu a plácají tady nesmysly . ANO kdo má Plazmu bude ji vychvalovat a opačně . Já jim to neberu , ale měli by se přesvědčit o skutečnosti doma ne někde v krámu na smyčce , na jednom signále HD, SD atd.mít plazmu i LCD vedle sebe. TV si někdo kupuje kvůli pěknému obrazu a vybírá , někdo že mu stará TV odešla a je mu jednou co koupí , někdo aby tolik nežrala proudu atd.to vidím často .Lidi berou nejvíce do 9-12000 kč TV jakoukoliv .Na proud se nedá koukat to by jsme třeba museli jezdit malým autem který bere 4.5 -5 l všichni. Chci jezdit pěkným autem pak mi to musí být jedno , chci vidět pěkný obraz zaplat ve všem. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDMám oboje, Tv pan 107 a LCD Samsung. To LCD je koukatelný pouze zepředu, jak lehnu na gauč tak je to v háji, je po koukání. A to nebyla levná LCD. A obraz na té LCD je jak dětská omalovánka, "krásně" barevnej. Ale chápu, že se to může některým jedincům zamlouvat. Jedinná LCD kterou bych zkousl je Sony Bravia ale to je o jinejch penězích. Ten panak problém nemá žádnej, obraz super a o blikání čtu pouze zde od těch co ji ani neviděli.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDOno jde taky o rozměr panelu : 24, 32, 37, 42, 50 ". Podle toho se odvíjí kvalita obrazu v návaznosti na používaný SAT-recevier : Ariva, Elove,Vantage, Technisat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDnevyhodynevyhody plazmy podla mna: obraz blika, leskla obrazovka - vidim vsetko co je za mnouak LCD tak by som bral s matnou obrazovkou - cize nie LED, Mam Sony Bravia Engine 3, cca mesiac som si na nu zvykal, ale teraz by som ju nedal za nic |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
jedině plazmaSem tam jedu montovat TV + sat. Je fakt,že lidi dnes koukají hlavně na spotřebu.Když slyší plazma tak vidí hlavně větší spotřebu a proto jdou do LCD. Většina do toho nechce vráže moc peněz,takže jdou samozřejmě do těch levnějších. Když to při instalaci vidím co z toho leze za obraz,tak můžu říct ...nechtěl bych to ani náhodou. Sám vlastním dva roky plasmu LG 107cm a když to srovnávám s těma levnějšíma LCD co se tak masově prodávají v obchodech,tak je to fakt nebe a dudy. Pokud LCD,tak je třeba šáhnout mnohem hlouběji do kapsy a pak se samozřejmě mnohem více vyplatí levnější plasma.Protože to co sežere navíc v elektrice to je oproti částce za kvalitní LCD zanedbatelné.A hlavně je to obrazově někde jinde.A Standovi už jsem hodně krát psal ať si zajde k očnímu.Standa má nejspíš nemocné oči s DIGI. ;) Pokud má oči v pořádku,tak nebude v pořádku jeho Panasonic PDP...blikat by rozhodně neměl. ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
to je zajímavéNo zajímavé je, že ač jak tchán tak já máme oba plazmy (on low-cost LG, já NeoPDP) a o blikání plazem jsem se dočetl až zde v diskusi. :-)Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDPlazmu nikdy, nemá bílou, nemá kontrast a sledovatelná je pouze v absolutní tmě (jinak nemá ani černou), protože funguje jako zrcadlo... Navíc po každám měsíci provozu má tendenci ukazovat nejčastěji zpbrazované logo TV stanice...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDwladys R^ mohu podepsat.PetrT: Rv jseš si jistý, o čem je tu diskuse? Píšeš absolutně nesmyslný blábol. ( méně čti internet) Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDMam Samsung LED. Som spokojny,odporucam. Mam ju v kombinacii Ariva 200+ Skylink. |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDPetrT: Kdo chce kam ...LCD Nikdy, nemá černou, kontrast ještě mizernější jak plazma, jas veškerý žádný, sledovatelný není LCD panel vůbec, protože za tmy je černá šedá a za světla tam není skoro vůbec nic vidět. :laughing: :laughing: Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDpro petr tzajdi k očnímu vdruhém případě dej krám do opravny Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
@kubisek:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ty si spadl z kama?? Čověče prober se a nepiš tu nějaké Sci-fi,co si kde přečetl v roku 2000 a žij realitou.Plasmy jsou prostě přežité a není o ně již skoro žádný zájem a proč? To ti snad dojde..Při srovnání s normální LED Lcd neuvidíš žádný větší rozdíl,až nato,že u plasmy není přirozený. Já mám Sharp Xs-1 52palců a i analog je super obraz.Tak tu netlač lidem nějaké tabulkové nesmysly...Budˇtak hodný... :8)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDAsi 2 roky mam plazmu Philips 42 palcu a jsem s ni maximalne spokojenej - super HD obraz, i kdyz TV ma rozliseni jen 1024x768. Nikdy jsem v obchode nevidel LCD, co by melo lepsi obraz. Doba je uz ale jina a moje pristi TV uz bude urcite LED LCD. |
jan11
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDHadejte kolik je na světě výrobců co dokáží vyrobit svou technologii kvalitní plasmový panel.Tipněte si,jelikož je výroba lcd panelu levnější tak to dokážeto dnes vyrobit každý. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 593 |
![]() |
|
pro namena tu led se dívám stejně časově cca 8 ho denně jak na tu plazmu a to ledka ma větší uhlopříčku.a obraz je lepší než byla panasonic viera.ja měl už 3 plazmy od panasonicu i lcd lg ale nejvic jsem spokojený s led samsung 4500kč za elektřinu zA 10 MĚSÍCU JE DOST!!!! :))) :))) |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDto si ale tu televizi ani nevypinal ne ??Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDasi to zjistil tak,že měl měřič spotřeby zapojený přímo na vstup 230v do samsungu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 593 |
![]() |
|
@jamess96:zdravím tě.To chce klid.Tu tvojí TV totiž tady diskutující s největší pravděpodobností neviděli vubec hrát.A už vubec by za TV nedali tuto cenu.Já jsem ji hrát viděl a nějak mne nenapadá s kterou TV se dá ten obraz srovnat.Snad Kuro,ale jiná ani náhodou.Pokud chci obraz aspon trochu koukatelný nemá cenu se bavit o plazmě za 22000.To samé samozřejmě v případě LCD třeba za 25000. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
pro belfegorKoľko pre boha u vás stojí 1kWh? Ja som myslel, že tak 4,50. Tak to by si musel mať mesačne úsporu 100kWh !!! A to pri 8h denne by musela mať plazma tých 400W a LCD 0W. Takže som dobre napísal, že ju nezapínaš :)))Pozn. a to tých 400W u tej plazmy je ešte k tomu hovadina. Priemerne bude mať tak 250W. Tzn., že to tvoje LCD vyrába elektrinu? Každopádne zastávam názor nech si každý kúpi čo chce a čo mu peňaženka dovolí. Keď som kupoval svoj prvý far.TV, tak som musel spať v spacáku pred elektrom. A nebola naň ani žiadna recenzia ;) Tak budme radi, že je to tak ako to je. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDPlazma nebo LED? Moje odpověď: LCD!!! Ledka je to samé jako LCD, jenom o polovinu drahží. Ledky dovozci masírují a propagují, protože díky své malé tloušťce mají i ouzkou krabici a do kontejneru na zaoceánskou loď nebo do kamionuse jich vejde víc - a ušetří na dopravě - toto je pravá příčina vzniku ledek ;) Osobně prodávám a nabízím televize tři roky a stále platí, že nejvíce se prodávají televizory s úhlopříčkou 32" a LCD. Dnes taková stojí kolem deseti, nedávno max.do patnácti tisíc - víc lidi dávat za telky nechtějí. Stejně chlapi,ruku na srdce - ani tak přeci nazáleží o jakou televizi a o jaký typ či model jde, ten krásný HD obraz dělá sat.HD receiver a hlavně musí být program s HD nativním obsahem - a to se naštěstí stále zlepšuje. Hezkou neděli,jdu se rozčílit k Václ.Moravcovi, jako každou neděli v poledne :8) R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDKup Philips LCD TV 40PFL8605H 40 a mas klud, spotreba cca 80W a ma aj 3D (cena okolo 1300€) - ma neskutocne kvalitny obraz a SD (o hd ani nehovorim - proste spicka): http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/televizor-philips-40pfl8605h-perla-sve-kategorie/ |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |