![]() |
|
Plazma alebo LEDco odporucate kupit plazmu alebo LEDku?samsung alebo Sharp?ktora ma najlepsi obraz? |
slniecko3
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDChce to občas co se týká těchto technologií přečíst i jiné konkurenční stránky kde je vše dopodrobna vysvětleno a potom zde zdělovat své zkušenosti ne všechno přebírat co Vám řeknou v dat.. tes.. nebo lid..Konkurence co se tyká televizoru tak se tomu věnuje daleko více než zdejší forum.Apropo,když jsme u toho co Vám říkají HD projektory. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 593 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDZásadně plazmu a nejlépe Panasonic. Chodím natolik často po lidech montovat sat, abych za tím mohl stát. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LED"nevyhodynevyhody plazmy podla mna: obraz blika, leskla obrazovka"dufam ze zartujes? Panak P50V20 ... obraz neblika, a leskla obrazovka je vzdy ked ju vypulirujem... a niekto by vam mohol vysvetlit ako funguje spotreba elektickej energie u plaziem a ako to je LCD a LED pokial ide o pozitok z pozerania, no akokolvek tu niekto bude preferovat plazmu, respektive LCD, pripadne LED LCD, tak vzdy pojde len a len o SUBJEKTIVNY pocit, ktory kludne moze podlozit s 10 subjektivnymi reviews (tykajucich sa pozitku z pozerania) TV je pozierac casu, a to je realita... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDTady se bavíme LCD,Plazma, LED - teď do toho 3D a zatím na HD a FULL není dostatek filmů a pořadů, potom kdo a jak to vysílá. Nebude nakonec lepší počkat na OKO 1 a OKO 2 a nastříkat sprayem na zrcadlo TV, jako v seriálu Návštěvníci. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDnezartujem, na to aby si videl blikanie plazmy, resp. jej podsvietenia musis mat dostatocne znicene oci od pocitaca, najlepsie to zistis tak ze sa pozries na crt monitor s frekvenciou 85 HZ a s frekvenciou 60 HZ, ak vidis blikanie pri 60 HZ, takz ho uvidis aj pri plazme ..., ten kto ma dobre oci to mozno nevidi, nedavno som kupoval tv a zvazoval som aj panasonic G20, ale - ako vravim - na moje oci to nie je ... a ten odraz od lesklej obrazovky - pri kazdom tmavom zabere som videl co sa deje za mnou .... |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDMám doma oba typy TV aj plazmu (50 palcovú) aj LCD (52 palcovú). Kŕmim ich tým istým zdrojom (IPTV Mágio, Sky link) Osobne doporučím každému, aby si vybral podľa svojej chuti, vlastných očí a penaženky. Ale poviem len jedno. Žvásty o tom, že na LCD nie je čierna čiernou a že plazma má enormne vysokú spotrebu, to už dávno nie je pravda. Prosím Vás nepovažujte informácie spred pár rokov za platné aj v súčasnej dobe :)niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDtie hlavne vylepsenia vo vyrobe lcd panelu prisli po roku 2008.pred tym sa na to fakt nedalo divat..ale stale plati lcd ci plazma za par korun je smejd.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
bleskoneJá teda nevim, 60 Hz CRT monitor opravdu bliká. Plazma ne. A její podsvícení už vůbec ne. :laughing:Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
emtechKup si LCD jinak plazma ma velkou spotřebu a co se tyče Sharpa dělaji to v Japonsku jinak se mi to libi pořad dokola co je lepší.Registrován: 09/2006, Autor: uživatel emtech Ano má o jednu korunu ročne...neblázni. To je za rok zanedbateľná čiastka. Preto Plazmu !!!!Panasonic!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDStejně si nakonec každej koupí to co se mu líbí a argumentů na každý straně je hafo. Tak jsem šel do Panasonic plazma spokojenost. Pěknou neděli R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
pro namevem si kalkulačku ta stara full hd plazma žrala 400 wattu a ta ledka jen 140,tak kdo je tu za matematika?neřikám že ta plazma je novinka je to 3 roky starý model a ty ještě pořád žraly těch 400w oproti novějším .led co má spotřebu 140 a mimo toho se dívám většinou na hd filmy a programy a při sledování cca 10 hod.denně to udělalo ten rozdíl 4500 za 10 měsícu :))) :))) :))) :))) :))) |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
belfegorTých 400W preboha kde si zobral? To žere len ked kamera sníma sneh!!!Na celej obrazovke musí byť len biela. Mám LCD,plazmu CRT všetky možné kombinácie a 45 rokov platím elektriku rovnako. Tak sa ma nesnaž presvedčit o tom, o čom píšeš. Sú to nezmysli.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@hobotaké Tě zdravím.Ale já jsem klidný-neboj.A kde si ji viděl? Bral jsem jí v Německu v listopadu 2008.To byla naprostá novinka.Jinak jsem měl v merku právě onu Pioneer Kuro,ale typ si již nepamatuju.To bylo také super po obrazové stránce...Měj sa fajně!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@jamess96Ty jsi snad spadnul z marsu,ty doporučuješ to nejhorší,co existuje,viz tvuj podpis!LCD a Led je uplně stejné,jen je rozdíl v podsvícení,kvalita nic moc.Aten tvuj podpis mně uplně zarazil,Ufon jsou podvodníci,nestydí se okrádat lidi!Jejich internet není internet,ale nějaký pokus!Za který chtějí nehorázné peníze! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
@amper:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ještě něco?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
dodatek @ amperurčitě máš pravdu,co se týče U:fona.Je nejvetší podvodník,krade a obírá zákazníky a má strašně pomalý net,který ani není pro tebe mobilní.A asi právě proto,že je "nejhorší",tak jeho sítˇa pokrytí začal využívat Vodafone,jako virtuální operátor a to je již druhý v této síti. :8) :8)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96:Má ji kamarád a také z Německa.Tady se nějak asi moc nevyskytuje.Aspon jsem ji nikde v jakémkoliv obchodě neviděl. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hobojo díky.Jinak ten "Pincek" byl mnohom pěknější a vymakanější - designově-prostě pecka,ale stejne také obraz-špička!Měj sa fajně!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Plazma,má ráda přítmí,rapídně tím klesne spotřeba,ale to je všeobecně známo,určitě i tak má minim.2x větší spotřebu,ale proč bych to měl řešit,její obraz mi vyhovuje víc než pohádka z LCD,až půjde do důchodu ,bude už něco lepšího a pak to budu řešit !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
re: plazma-ledted jsem byl v jednom elektru a videl jsem na vlastni oci posledni model sharpu,, je to velice pekna tv a ma samostatne podsviceni kazdeho bodu,podle pana ktery tam prodaval,pry novinka.cena byla cca 27tis kc. byl to opravdu moc hezkej kousek,ale ja radeji panasonic s HD tunerem dvb-s. zase ubyl dalsi kablik R^ |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
Kdo chce spolehlivost a........přirozené barvy ,tak ať zakoupí Phillips. |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
Milan Cseru na tebe Milan C já to doma totiž mam a vy blbci jen o tom uvažujete a kecáte blablabla ATD. jste (nevhodné slovo) co mate jen na plazmu a pak jí chválíte do nebes,mam vás plné zuby klidně si kup jízdenku na vlak a já ti ukážu rozdíl jestli nejsi slepí tak to poznáš,ale asi budeš zakomplexovaný slepec co mu vadí slepota,tak že pozdrav steveho wondera a možná ti ukáže svojí super plazmu pro slepce a pak si ji kup,trotle :))) :)) |
belfegor
![]() |
|
@belfegorDo blbců si nadávej někomu jinýmu to jsi přehnal ne? |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
petr33ne kvuli spotřebě to se fakt směju,poměr cena a víkon jedině led :))) :)) kup si plazmu a větrný mlýn a budeš v pohodě :)) :)) |
belfegor
![]() |
|
slapetpravda vadí že???? :)) :)) |
belfegor
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |