![]() |
|
Plazma alebo LEDco odporucate kupit plazmu alebo LEDku?samsung alebo Sharp?ktora ma najlepsi obraz? |
slniecko3
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
tak si kupte akvárko + rybičky a máte klida je to zdarma a hlavně full hd!!!!! :)) :)) |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDJá jsem jen napsal, že jsou argumenty pro i proti na obou stranách a to neznamená že jsou všichni blbci co si pořídí plazmu. :fuming: |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
belfegorzdarma ??? ty uz radsi nic nekoumej. elektrika na sviceni neco stoji, krmiva neco stojej, ten cas pro udrzbu neco stoji, rybicky taky semtam musis koupit, akvarko neco stalo, zarizeni taky atd. fotbal ani lyzovani tam nedavaj. co s tim? nafilmuj si akvarko a pust si ho vedle sebe na plazme a lcd. to kde driv chcipnou rybicky je spatny :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDJa mam Vantage 8000 a plazmu Samsung 42 a nemozem si stazovat, obraz je paradny ci SD alebo HD a este mam jedno plus pre plazmu:Plazma mi setri peniazky za kurenie v obyvacke :laughing: |
k111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@k111:))) S tím topením souhlasím :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@Milan CNevím,kde jsi nabral tu "1Kč" rozdílu ve spotřebě LCD a plazy za rok :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
belfegorJa sa stebou zahadzovať nebudem a tiež podobne robím na teba čo ty na mňa. Ja to doma a nielen doma mám a môžem porovnať, pepane.... :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
HarnadekTo som samozrejme myslel obrazne, pre takých ako je belfegor...niečo si niekde prečítal a tu sa hrá na "geroja"Ale za rok ten rozdieľ je taký zanetbateľný,že to vôbec nepocítiš. |
Milan C
![]() |
|
pre belfegormôj posledný príspevok v tejto diskusii o ničom.. dal som si tú robotu a našiel som si priemernú cenu za kWh v ČR - 3,30 Kč. Ak má plzma 400W (???) a LCD 140W, rozdiel v spotrebe je 260W= 0,26kW. Písal si, že pozeráš TV 8h denne, čo je 240h mesačne. A teraz si zoberiem tú kalkulačku ako si mi radil: 0,26*240*3,3= 205Kč/mesiac= 2050Kč za 10 mesiacov. Viac polopate to napísať neviem. Takže ak si zaplatil o 4500 Kč menej, tak to nebolo len výmenou TV. Tak nás tu nemystifikuj. Naviac porovnávaš 6rokov starú plazmu s najnovším LCD.Mám doma plazmu aj LCD. Plazmy sa totiž menšie ako 37" nerobia. Inak by boli obe plazmy. Nehovorím, že neexistuje nič lepšieho, ale mne to vyhovuje (inak by som to nekúpil). Zato ale nebudem svoj výber obhajovať bludmi.. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
@namecože??? To si sehnal kde proboha? Tady v ČR je průměr 7Kč včetně dph.. Eon 6kč 1kwH...Tak si to přepočítej na té své "kalkulajdě" znova.Špatně si hledal a v tom případě i špatně počítal..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@belfegornic jiného než palec nahoru! R^ Tak nějak bych to písnul i já!!! :-)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDřešíte kraviny,koho zajímá 5kč denně,měl by vypnou PC a jít makat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: Plazma alebo LED1 : 6 v neprospech belfegora..... Rv :bigeyes: |
Milan C
![]() |
|
RE: Plazma alebo LEDnove plazmy uz z daleka nemaju spotrebu 400w |
jurki888
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 40 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |