Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Technisat HD S2 Plus - otázky

Ahojte, zaujímalo by má pár vecí ohľadne tohto prijímače, keďže mi na email z technisatu neodpovedajú.

1.Dá sa z interného HDD zkopírovať na externý HDD naformatovaný na NTFS, alebo musím externý HDD naformátovať na FAT32?

2.Je satelitný prijímač kompatibilný aj s externými HDD väčšími ako 500 GB? (externý HDD by som využíval čisto iba na prenos, nahrávka by bola realizovaná vždy iba na interný HDD sat. prístroja)

dik

Paterliny
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Technisat HD S2 Plus - otázky

Ahojík,dej si otázky do vyhledávání a tam je řada odpovědí na problematiku Technisat a ext.HDD,na stránkách fi.Omko je také zmínka,musíš hledat a číst....

2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al

karxyz
Registrace: 8/2007

Moje základní pokusy

1. Kopíroval jsem z HD S2 nikoliv Plus.
2. Kapacita externího disku je podle mne libovolná, já jsem kopíroval z HDD na 500 GB externí disk s cizím napájením bez problému. Cizí disk musel být naformován přijímačem!!!
3. V mém případě kopírování trvalo asi 2x déle, než byla reálná doba nahrávky. Přijímač převáděl nahrávku do systému pro PC, nešlo tedy o klasické kopírování.
4. Zpětné kopírování téže nahrávky o délce 1,5 hodiny z externího disku zpět na HDD však trvalo pouze několik desítek vteřin.
5. Technisat však uměl evidovat pouze 40 nahrávek bez ohledu na jejich délku. To znamená, že pro 500 GB disk by mohla být průměrná délka jedné nahrávky 12,5 hodiny. To je více než dost, 40 položek však bylo omezením.
6. HD S2 Plus může mít lepši software než můj přijímač.
7. Výhodou Technisatu je střih nahrávky přímo v přijímači.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

RE: Technisat HD S2 Plus - otázky

Zaujal mě bod 5. Já mám HD8-SX a nikde v návodu není o omezení, kolik "umí" registrovat záznamů na externím disku, žádná zmínka. Jestli to má také jen 40, tak to moc není. I když. Externí disk mám 250ku a v noci jsem nhrával na HBO HD film G.I.Joe, který má necelé 2 hodiny a zabralo to na disku necelých 6GB. Tak by i (jen) těch 40 nahrávek bylo tak akorát na celý disk.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

hmm...nechápem prečo musel byť externý HDD naformatovaný prijímačom, keď si nahrávku iba presúval z interného HDD na externý, je to divné...
A ta doba to je fakt sila...3 hodinový záznam kopírovať 6 hodín...???

Paterliny

Já dnes kopíroval z externího disku Mediaportem prostřednictvím PC na flešku a necelé dvě hodiny trvající záznam proběhl za cca 50 minut.

joscer

Doplnění: Prováděl jsem samozřejmě export, ne kopírování. Externí HDD připojen k HD8-SX, fleška do PC

joscer

Aj tak je to strašne veľa...Asi kašlem na celý technisat.

Paterliny

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra