![]() |
|
Poslech HBO HDproč při placeném poslechu SKYLINK HBO HD,není zvuk 5.1DD(jen stereo)a v anglické verzi ano. |
fabia
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Každýfilm nemá tuto cz stopu.Viz sekce program nahoře. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Poslech HBO HDNějak jsem HBO HD v programech ve zmíněné sekci NENAŠEL.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
HBO HDmá totožný program jako SD.To snad ví každej. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Poslech HBO HD"To snad ví každej". A proč by to MĚL vědět každej? Já se dívám na HBO HD a to ještě ne moc dlouho, protože teprve nedávno jsem si pořídil HD přijímač. No a prostě mě nenapadlo, že to tak je. History a History HD také nemá shodný program. A navíc je fakt, že do sekce TV Program vůbec nechodím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Mělby to vědět každej,kdo si ho chce nebo už předplácí.Potom ví do čeho jde. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Poslech HBO HDAle mě šlo o HD verzi a tu jsem rozhodnut si zaplatit po skončení Promo (mám novou kartu). Kvůli ní jsem si HD přístroj pořizoval.Navíc mě dneska zmátlo EPG, které u HD verze nerespektuje změnu z letního času a tedy v určitý okamžik ukazuje EPG pro SD verzi něco jiného než pro HD verzi. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |