Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technibox SIR HD- zkušenosti

Mám ho čtyři dny,dvě družice Astra 3 a Astra 1.
Síla signálu 74% a kvalita 93%,víc jsem zatím z toho nedostal.
Obraz exelentní,zvuk také.
HD balík naladěný výborně.
Přepínání programů dobré.
Kanály balíčku CS šlapou také výborně.
Receiver se dlouho spouští po startu.
Nepodařilo se mi naladit Eurosport CZ z Astry 1.
Nevím proč se některé vysílané programy na NOVA HD a CT HD neroztáhnou automaticky na 16:9 ?
Nahrávání jsem zatím nezkoušel.

Technisat Technibox SIR HDTV, Skylink HD ICE, Emme Esse 80 Al, DI-WAY Monoblock single 0,1 db,

školenej
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technibox SIR HD- zkušenosti

to přepínání pořadů ze 4:3 na 16:9 nedělá žádnej přijímač (na HD programech). to je čistě záležitost čt a novy aby ser snažili co nejvíc vysílat 16:9 kopie

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Dík to jsem nevěděl.

Technisat Technibox SIR HDTV, Skylink HD ICE, Emme Esse 80 Al, DI-WAY Monoblock single 0,1 db,

školenej
Registrace: 1/2006

Digitální televize cz, je ta Dizipa-Technisat SIR podrobně popsána. A dozvíš se kdo jí umatlal.

CES
Registrace: 4/2007

korejci no a co. Korea je ráj satelitních set-top-boxů. tam vznikly i přijímače jako je např. vantage, tam se to skoro všechno vyvíjí a potom buď vyrábí a nebo prodává dalším výrobcům

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Já ho měl 4 dny a vrátil jsem ho.
1. Dost silně se zahříval.
2. Vadil mi dlouhý start.
3. Zklamalo mi EPG, jsem zvyklý na EPG originál Technisat (SIR je klon přístroje DiZiPiA, nebo je to naopak?).
4. V menu mi to přeskakovalo položku pro aktualizaci SW přes satelit.
a hlavně
5. Po výpadku el.proudu a opětovném "naskočení" (myšleno ze strany dodavatele elektřiny) se zapne do provozního stavu a ne do pohotovostního.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ten bod 5 dělá i vantage

vortimond

No tak mě by to vadilo u každého přístroje.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Skylink nahrávání

S Techniboxem SIR a kartou SkyLink Irdeto jsem už několikrát zaznamenal situaci, kdy se pořad zaznamenal na externí USB, druhý den šel normálně přehrát, ale když jsem si ho chtěl pustit o několik dnů později, tak už přehrával jen černou obrazovku.

Je to normální? Jsem v satelitním příjmu začátečník a tak mne napadlo, jestli to není tím, že se za těch pár dnů nějak změní kódování a už vlastně nemám právo si zaznamenaný pořad prohlédnout. Ale možná je ten problém úplně jinde.

Kolbiš
Registrace: 10/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra