Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak velkou anténu

Jak velkou anténu byste doporučovali na kvalitní příjem obrazu českých programů ze satelitu? Jaký k té parabole nejlepší konvertor? Musí být HDTV, když jsou v nabídce i HDTV programy? A co kabely od antény, jaké by měly být a co musí minimálně splňovat?

Semtele
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak velkou anténu

sestele, ja myslim jaivane, ze ty ses dneska probudil s rukama v hajzlu

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zajímavý.Nějakej d.e.ment Semtel nemá co dělal,v palici
vygumováno a hned jsou na něj 3stránky reakcí.
Pánove,naučte se na takové lidi nereagovat,je to nějaká guma.
Nebudte jako ON.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Tak jsme se z tohoto "jeho" nového smysluplného tématu dověděli, že velikost paraboly má vliv na "subjektivně vnímanou kvalitu obrazu samotného, jeho ostrost, barevnou ohraničenost objektů, subjektivní pocit plnosti obrazu apod

Pak nám "On" napsal: "Asi jsem špatně formuloval téma, jež zůstalo nepochopeno, popřemýšlím nad ním a zítra se pokusím jej nadnést ještě jasněji".

Takže(už teda bez tykání) vážený pane, jsem toho názoru, že nemá smysl nás každý den zdržovat novými tématy, které stejně nakonec nepochopíme.

HA - HA , člověk který ví, co je BER a MER nebo snad dokonce Viterbiho algoritmus, toho ví jistě tolik, že se na velikost paraboly a její závislost na obrazovou kvalitu u digitální příjmu ptát nemusí. Toto téma akorát celé SPAM založený pro pobavení jejího zadavatele, který by měl za to dostat ban.
Tím končím s diskuzí v tomto tématu. Autor: uživatel šibal

Vystihl jsi to přesně. Ale byl jsem zvědavý, zda ho to neomrzí.
Zjevně nikdy.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra