![]() |
|
Jak velkou anténuJak velkou anténu byste doporučovali na kvalitní příjem obrazu českých programů ze satelitu? Jaký k té parabole nejlepší konvertor? Musí být HDTV, když jsou v nabídce i HDTV programy? A co kabely od antény, jaké by měly být a co musí minimálně splňovat? |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: Jak velkou anténusestele, ja myslim jaivane, ze ty ses dneska probudil s rukama v hajzluDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Jak velkou anténuZajímavý.Nějakej d.e.ment Semtel nemá co dělal,v palicivygumováno a hned jsou na něj 3stránky reakcí. Pánove,naučte se na takové lidi nereagovat,je to nějaká guma. Nebudte jako ON. |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Jak velkou anténuTak jsme se z tohoto "jeho" nového smysluplného tématu dověděli, že velikost paraboly má vliv na "subjektivně vnímanou kvalitu obrazu samotného, jeho ostrost, barevnou ohraničenost objektů, subjektivní pocit plnosti obrazu apodPak nám "On" napsal: "Asi jsem špatně formuloval téma, jež zůstalo nepochopeno, popřemýšlím nad ním a zítra se pokusím jej nadnést ještě jasněji". Takže(už teda bez tykání) vážený pane, jsem toho názoru, že nemá smysl nás každý den zdržovat novými tématy, které stejně nakonec nepochopíme. HA - HA , člověk který ví, co je BER a MER nebo snad dokonce Viterbiho algoritmus, toho ví jistě tolik, že se na velikost paraboly a její závislost na obrazovou kvalitu u digitální příjmu ptát nemusí. Toto téma akorát celé SPAM založený pro pobavení jejího zadavatele, který by měl za to dostat ban. Tím končím s diskuzí v tomto tématu. Autor: uživatel šibal Vystihl jsi to přesně. Ale byl jsem zvědavý, zda ho to neomrzí. Zjevně nikdy. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |