![]() |
|
T-Mobile TV-přijímačeTak nám T-Mobile nabízí prijímače:GoSat GS-7050 HDi a Topfield SBI-2050,tákže nim mooc :-/O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV-přijímačea cos čekal, že bude dodávat za 1 Kč Humax iCord? ten přijímač abonentům po dvou letech zůstane, nic se nevracíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV-přijímačet-mobile televize = skylink na splátky. v tomhle smyslu je to něco "novýho". protože platformy jako skylink nebo cs link nikdy žádný instalace na klíč nenabízely.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
to vortimondkdyž jsi zmínil toho Humaxe, chtěl jsem se zeptat, zda někdo neví, jak je na tom jeho tuner??Tak třebas ve srovnání s Vantage. |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TV-přijímačejá nevím. podle toho co se občas píše, tak ten iCord není vhodnej jako přijímač pro lovce exotických programů, ale je to velice solidní přijímač na běžný používání pro běžný uživatele. já ti ani nevím, co by byl takovej DX přijímač. doporučujou se různý a všechny mají přednosti a chybyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: T-Mobile TV-přijímačeKritika by byla i kdyby za 1,- Kč (a po dvou letech ve vlastnictví) nabízeli Vantage 8000S, popř. Dreambox, za příjem neplaceného základu, že?Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
kolophlavně moc nevěř tomu, že jsou mezi tunerama nějaký velký rozdíly, to není pravda. rozdíly nějaký jsou, ale docela minimální. mnohem víc záleží při tom hraničním příjmu na výběru LNB, to je absolutně první adresa, když chceš něco zlepšit bez výměny paraboly.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
to vortija vím, osobně používám swedish microwave už asi od roku 2004 a vyzkoušel jsem všechny typy, které nabízejí..a parabol jsem rovněž vyzkoušel celou řadu různých velikosti s originálními, tak i s komerčně prodávanými ozařovači.Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli náhodou někdo neporovnával a netestoval tyto dva přijímače...Ale jinak diky ;) |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
![]() |