![]() |
|
PC karta HD + motorMůžete mi doporučit nějakou pc kartu která umí HD a spolehlivě točí motorem.Děkuji za tipy. |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: PC karta HD + motorOtazka je, co u tebe znamena slovo spolehlive. Zavisi to nejenom na karte, ale hlavne na PC samotnem - PC musi mit spolehlivy zdroj, nesmi byt zapleveleno rezidentnimi programy atd.Spolehlive toci napr. Skystar HD2 + DVB Viewer Pro + motor SG2100 Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: PC karta HD + motorAsi jsem trochu konzervativní ale už léta používám DVB dream,jednou mi tu někdo přinesl ten DVB viewer a tam se nemohu nějak zorientovat,někde sem četl, že pomůže přivést napájecí napětí přímo do motoru,to se mi zdá jednoduchší...co Ty na to: |
Ivo SS2
![]() |
|
RE: PC karta HD + motorTo Ivo SS2,trepeš sprostosti,najprv si niečo o sat,technike ako takej, naštuduj a potom múdruj.Nestačí do motora len priviesť samostatné napájacie napätie.Cez Koaxiálny kábel ide okrem prepínacieho a riadiaceho napätia 13-18 V,aj Diseqc povely a samotný signál s LNB.Ako to chceš všetko z PC uriadiť?DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: PC karta HD + motorto vladoholu,pokud mš zájem pošlu Ti více na email...ok2iql@gmail.com |
Ivo SS2
![]() |
|
![]() |