![]() |
|
EPG neni k dispoziciProsim vas nemohli by ste mi pomoct? Na dreamboxe mi idu programy len markiza, prima, stv a este niektore nejdu a pise tam ze EPG neni k dispozici. hmm :( |
braid
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: EPG neni k dispoziciznova nascanovatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: EPG neni k dispozicisom to dal ale mam to skoro cele kockate, asi to bude signalom ze |
braid
![]() |
|
RE: EPG neni k dispozicikdyž to máš "kockate" tak si pořádně nastav parabolu s lnb ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: EPG neni k dispoziciok dik moc :) |
braid
![]() |
|
Taktéž nejdeTaky sím bojuju, mam Mascom 5300 a tedka treba namam zadny EPG na zadné stanici Vcera to bylo skoro na všech a pokud není, tak někdy pomůže, když tu stanici zvolim v EPG a ono se to znovu načte. Dneska ale nepomáha ni to. V nastavení to asi nebude, dělal to technik a všechno roměřoval a nastavoval... tak nevim co s tim.... to blbnutí mě štve |
groal
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
ještě dodatekpokud ale přepínám stanice, tak tam je EPG vždy... ale pouze na konkrétní pořad... já ho potřebuju na rychlejší nahrávání, takže když nejde je to blbý |
groal
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
![]() |