Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

SD přijímač s CI a PVR

Existuje ještě kvalitní, spolehlivý SD přijímač s CI a PVR? Žádné emu ani jiné skopitiny, jeden tuner. Pouze aby jela ICE(třeba v modulu) a bezproblémový provoz a nahrávání na HDD přes časovač epg. Ty stb co znám mi u každého něco vadí a při mém hledání jsem nakonec vždy skončil u HD. Je možné ještě dnes takový najít?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@SD přijímač s CI a PVR

ICECRYPT S2000CCL podlě mě dobrá volba a šlape parádně.

bryketa
Registrace: 11/2009

RE: SD přijímač s CI a PVR

Díky, tvého tipu si vážím zvlášť, tento stb neznám. ICE šlape i ve čtečce? Co jsem vyčet, má to emu, sdílení aj. pitinkoviny a já potřebuji naprosto hloupý soft bez jediného zamrznutí..
S modulem jsem totiž o 300 výš než na mé kombinaci HDstb+modul a asi už ani nic lepšího nevymyslím.
Vyhýbám se typům jako Ariva, Opticum, Amiko apod.
Je to jen náhrada za video (místo pitomého dvd rekordéru) k novější crt Sony. Když už se to nakonec paní naučí ovládat, je potřeba aby ji to železo vydrželo..

Tomik535

preco SD? Rv

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

wwe

Protože je to ke starší CRT SONY. Ne každý musí mít poj*ebaný HD, když má ještě solidní TV a stačí mu to.

gaston
Registrace: 1/2006

Investice 1000kč DVB-T, dva tunery,dva nahráváš jeden sleduješ.Pokud to má místo dvd rekordéru jak píšeš.Pokud má již příjem DVB-T tak není co řešit.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@gaston, a protože ještě hledám kvalitní železo. Našel jsem ještě Koscom SPVR5400, což bude nejspíš to samé v bleděmodrém jako ten Icecrypt, nevím, koskomy znám jen 3510.
@Jarous, ona má ještě video a ten rekordér si chce koupit, což se jí snažím vymluvit(je to známá). Dvbt přijímá 2muxy na dalších dvou TV v baráku, ale platí si i multi, tak by byla škoda nahrávat pouze z dvbt.
wwwe má možná pravdu, zatím u mě taky stále převažuje HD přijímač. Jde vlastně o to, aby to nebylo zbytečně dražší než DVD rekordér s HDD, který by jí stačil(nejde jí o kvalitu), ale uživatelský komfort nahrávání přes SAT je podle mě naprostá výhoda.

Tomik535

Koscom SPVR se už nedodává, bohužel.
Ten ICEcrypt je ale rovnez z vyroby Fortis, takže proč ne.

J a
Registrace: 7/2005

jj, tušil jsem, že HW bude podobný a pokud by nebyl problém s ICE ve čtečce i v budoucnu, tak mě za dvojku za kterou jsem ho nakonec našel dlouho viklal.
Ale už se přece jen přikloním k levnějšímu HD stb s jistotou modulu. Sice o litr dráž a nejspíš ani HW nevydrží tak dlouho, ale i kdyby tu tv měla ještě 5 let, alespoň si naladí balík CS. Díky za reakce.

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra