Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Travel channel HD

to ako toto čo teraz vysiela Travel CH.,má byť HD kvalita?....alebo som oslepol?

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Travel channel HD

já tam vidím nějaký černý havrany o půlnoci v tunelu. musíš počítat s tím, že ne všichni mají některou z těch V.I.P. karet, který možná někde sice běží na serveru, ale...

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

ja viem,ale pýtam sa tých ktorý majú možnosť pozerať...je to horšie ako SD...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak

Tak ted jsem na to kouknul na chvíli dávají něco o diamantových dolech a obraz super !!
Na co koukáš ?? to není možný.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

možno teraz ano...ale pred hodinou,to nemalo nič sôpoločné ani s SD...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak

@jsivak

Mas to na cierno, cize za to neplatis a stazujes sa!
Stale vysielaju v teste! Takze aj keby tam bol zazrneny odraz zo susedovej siroko-pasmovej anteny, ta to zatial vzrusovat vobec nemusi. To je v ........

hard333
Registrace: 4/2008

Už v promo slučke som si všimol že niektoré zábery boli len upscalované. Ak nakúpili programy v biednej SD kvalite tak to v HD bude tiež naprd.

majoSk
Registrace: 6/2007

@hard333

no kukaj,aký múdry....

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak

ať už kritizuješ cs-link nebo skylink, oni se ti spolu někde smějou. mají k sobě blíž, než by se na první pohled zdálo. přes něco to bude propojený. nakonec vlastníci jsou v různých vlivných firmách většinou anonymní a nebo vymyšlený, tak co.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ale smát se můžu i já,jednou jsem se sice nechal "napálit" když jsem si teda koupil tu kartu ale potom mi ani jeden z nich nemůže zakázat motor né snad proto by byl důvod fušovat do různých cizích jazyků ale člověk je tvor velice tvárný a flexibilní a ta radost že vidí něco co se třeba neplatí a rozumí tomu jakž takž v něm vyvolává určitý pocit blaha a maličké nadřazenosti nad věcmi obyčejnými a kontrolavanými jeho nenáviděnými providery dík pane že jsi nám dal motor a více družic o to víc je to zábavnější ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

CS TV

Jak je možné že někomu hraje CS TV paket,když ho neplatí??

robokop
Registrace: 5/2009

bo si plati MULTI

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra