![]() |
|
Firmware Digit HD8-SX do HD8-SAhojte,neskusal nahodou niekto davat firmware z Technisatu HD8-SX (cierny) do HD8-S (strieborno-cierny)? Alebo mam byt prvy co to skusi?! ;-) Zda sa mi ze pre 8-S co mam a je podla vsetkeho model pre nemecky trh, sa uz firmware akosi nevyvija, a pre 8-SX, co ma u nas viac ludi a jej aj v predaji, je dostupny novsi fw (2.4.13 z 7/2010 vs 2.4.10 z 4/2010)... Kaka ma ze neide AAC (nie AC3) zvuk na niektorych staniciach a cakam ze sa to tymto vyriesi... Ci bad idea?? Dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Firmware Digit HD8-SX do HD8-Smyslim ze to nepojde....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Firmware Digit HD8-SX do HD8-SMam technisat HD-8S a mám tam Firmware z HD-8SX už jsem to tak koupil z druhé ruky. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Firmware Digit HD8-SX do HD8-SKdo něco trochu ví o Technisatech, tak to nechá na !!!! OTA !!!!! Jinak si kupte GUMÁKA ARIVU !!!! :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
hm ja mam praveze s OTA zle skusenostinemam v tomto pripade dobre skusenosti so stahovanim fw cez satelit. Viac krat sa mi stalo ze nic nenaslo pricom na webe bol novy fw k dispozicii. Alebo sa update aj objavil ale pocas stahovania to zostalo stat co ja viem na 47% a potom hodinu nic; potom clovek trpne seknut to a/alebo skusit znova. Oproti tomu stiahnes ZIP, co ked rozbalis si sa uistil ze je v poriadku, das na USB...emtech: mas prosim Ta prijem z Amos 4W a konkretne TA3, ide Ti tam zvuk (AAC)?? Dik! Aj za nazory! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |