Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ztráta JOJ

Nazdar pánové, dělám to kvůli manželce..Ztratila se JOJ na CS-linku. V přístroji Ariwa jsem přidal transpondér 11797, 27500 atd. provedl naladění a JOJ-ka nikde. V tomto origo seznamu : https://www.parabola.cz/cz-sk/cs-link/ však JOJ-ka neni. Tož teď nevím. Asi JOJ-ka z CS-linku zmizela

bortak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ztráta JOJ

https://www.parabola.cz/clanky/4121/cs-link-zmena-parametru-prijmu-tv-joj-a-joj-plus/

georgo
Registrace: 10/2006

to georgo

Dík za radu..v mém Ariwa 200 jsem nemohl naladit až takové podrobnosti, jako je nějakej FEC atd. Zkusím doma projet Astru 23,5 a uvidím. A to sem Arivu přidal k Samsungu, který má satelitní tuner, ale tam přidání transponderu je zhola nemožné.

bortak

Stačí si přečíst návod k tomu, co si pořizuju.

polulin
Registrace: 10/2007

Například Samsung UE40C6900 je sranda nainstalovat, akorát ti stačí přemýšlet a umět s DO ;)

netace
Registrace: 12/2008

to polulin

Nejsem odborník, ale v Samsungu jsou napevno naladěné transpondery a ani info-linka nepomohla. Chtěl jsem ušetřit krabičku, ale mám pocit, že všechno 2-3 v jednom nestojí za moc. Včera jsem narychlo ladil, možná je lepší nespěchat..Dyť jde vlastně vo... :))

bortak

to netace

mám tenhle : http://www.okcomputers.cz/samsung-le40c670-lcd/d-91315/ a vzdal jsem to..jedu na Arivu200

bortak

Napevno naladěné transpondéry jo? To se mě nějak nezdá. Určitě je tam někde v MENU kde se dají editovat-přidávat-mazat.

Standa2
Registrace: 5/2005

Koneckonců transpordér 11797 není nový.....jsou na něm mimo jiné i jojky pro skylink už nějaký ten pátek.

Harnadek
Registrace: 6/2009

to Standa2

..teď se nechci dohadovat, sedím v práci, ale samotná editace je katastrofa..už jsem někde četl kritiku..je to tam nějako napevno..ale to přidávání a mazání bude asi nějako moc složité..proto jsem musel přidat krabičku :(

bortak

to harnadek

..tož nevím, včera jsem ho na Sky-linku přidával :O

bortak

Toto jede ze zmiňované frekvence

JOJ 11,797/H
JOJ Plus 11,797/H Z1 11,797/H
TV Barrandov 11,797/H
Discovery Channel CE 11,797/H
TA 3 / Ring TV 11,797/H
National Geographic CZ 11,797/H
Nat Geo Wild Europe 11,797/H
Retro Music TV 11,797/H
TV Empatia 11,797/H
bebe tv 11,797/H

Harnadek
Registrace: 6/2009

2bortak: Zkus pro manželku najít jiné potěšení... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Mam ten isty Samsung a pridavanie transponderov je velmi jednoduche. Vobec to neni na pevno ako pise bortak. Pridas ho velmi jednoducho. Dostan sa do zoznamu transponderov a posledny v poradi je NEW. Na ten sa dostanes a vybehne ti ponuka s pridanim noveho transponderu. Velmi jednoduche.... :)))

Zipko1
Registrace: 12/2006

A uz by som nemenil. Mal som tri Dialkove ovladace. Teraz mi staci jeden! A tych kablov co som potreboval. Skoro ako IT-centrum :laughing:

Zipko1

to zipko

Ďakujem za radu..zamyslím sa, tiež by som sa rád zbavil jednoho ovladača. Ale v návode to nie je.

bortak

Televize se zabudovaným DVB-S2 není špatná volba jak tu někteří tvrdí, ale je třeba před jejím koupením přesně vědět co chci, co od toho můžu čekat, ale na druhou stranu i to co od toho čekat nemůžu.Taky záleží jak má konkrétní tv povedenej sw na editaci a správu programů. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

to bortak

Mas pravdu v navode to neni.A co sa tyka sw podpory tak na tento model ktory mam od Augusta (8.mesiac) vyslo 4.firmwary. Zatial kazdy mesiac jeden. Takze podpora je skvela.

Zipko1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra