Quantcast

CS Link: Změna parametrů příjmu TV JOJ a JOJ Plus

| Tisk

logo Společnost Media Vision, poskytovatel satelitní platformy CS Link , mění parametry příjmu slovenských komerčních kanálů TV JOJ a JOJ Plus. Majitelé karet tohoto distributora musí nyní provést nové proskenování.

Programy JOJ a JOJ Plus končí na původním kmitočtu 12,070 GHz, kde brzy divák najde divák informaci o změně parametrů příjmu. Oba programy pod značkou JOJ najde na jiném transpondéru v rámci orbitální pozice 23,5 stupně východně.

nové technické parametry TV JOJ a JOJ Plus pro klienty CS Link:

obrázek satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,797 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK
kódování (CA systém): Irdeto / CryptoWorks



Systém podmíněného přístupu CryptoWorks (CAID 0D0F) pro provozovatele zapojila společnost Towercom, provozovatel konkurenční služby Skylink.

JOJ a JOJ Plus jsou součástí základní neplacené nabídky.

Změna parametrů JOJ a JOJ Plus dochází z důvodu rozšíření programové nabídky o žádaný sportovní kanál Eurosport 2 (North East), který již dříve firma oznámila, že jej zařadí do své nabídky. Eurosport 2 se objeví na kapacitě po uvolnění JOJ a JOJ Plus na freq. 12,070 GHz. Eurosport 2 by se na uvolněné kapacitě měl objevit ještě v tomto týdnu (zřejmě ve čtvrtek 4.11.2010).

Pro pokračování příjmu JOJ a JOJ Plus je nutné provést nové proskenování. Návod jak provést naladění programů JOJ: Menu, zvolení položky Instalace, ruční ladění, nastavení výše uvedených hodnot. Návod je velmi obecný a postup přijímač od přijímače se může lišit. Přesný postup najdete v návodu k Vašemu satelitnímu set top boxu.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články