![]() |
|
konzola na stenu pre T90Pekný deň...Neviete niekto, kde sa dá zohnať kvalitná konzola na stenu pre toroidal 90? to znamená priemer trubky 60mm... Dík Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90isat.cz |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90A náhodou troramennú niekde nemajú. totižto tie platňové je problém vyvážiťPokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90mam doma dve trojramenne 60mm od satelitniho internetu Tooway, v pripade zajmu mohu podkytnout.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonNapíš mi na soundastic(zav)atlas.sk cenu, a či by sito vedel poslať na Slovensko. díkPokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90https://www.parabola.cz/clanky/3590/instalace-satelitniho-internetu-tooway/prohledni si jí, je v tom článku vyfocena smontovaná. Email jsem Ti poslal. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90Prosím Tě promiň, teď jsem si uvědomil, že to je průměr 50mm.Ach ta hlava... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90a stačilo by to na T90 tku? ide mi o to, či je dosť pevná a tiež či tú toroidku na 50mm priemere vietor nepotočí...Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90a to ti ta trojnozka co si k tomu dostal nestaci ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90Podívej, když tu trojnožku dostatečně pevně ukotvíš a uděláš na ní prstenec s vnějším průměrem 60mm, pak bych strach neměl. Ten prstenec bude chtít ke trojnožce přišroubovat solo, nikoliv pouze stáhnout mufnou od T90ky.Budeš to kotvit na horizontální, nebo vertikální stěnu? S tou trojnožkou jdou obě varianty. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
bublajsNestačí, protože trojnožku dodává v balení pouze Maximum, Globo ji nedodává.Žádná sleva neni zadarmo.... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
ach jaj ja pakoSom ja ale hovado odvalené. Mám maximumky...práve som to otvoril....áno ...konzola tam je. predtým som moc s toroidkami nerobil a čo som mal, boli bez konzoly (montoval som na strešný stožiar 60mm. Teraz sme ale objednali maximumky a montáž bude na výťahovú šachtu...tak som automaticky pátral po konzolách.Saxon: Prepáč, že som zneužil tvoj čas a ďakujem za ochotu. Máš u mňa pivo. (len kedy sa my stretneme, že?...nevadí... hneď ako príde hrubý domáci produkt z pálenice, tak Ti pošlem ochutnávku)...ešte raz dík Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90Nic se neděje :))Já mam raději pravé slovenské korbáčky, ale slívku taky. čau. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxkdybys řekl dovezl jsem ti minulý víkend korbáčiky :D ty byly přímo ze salaše na středním Slovači... jsme si je dávali k letošnímu mladému bílému vínku v Modre ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidcozpak jsem to mohl tusit....mi se meli s mirasatem taky v sobotu dobre, kvasnicovy pivo primo v pivovaru a vecer posvicenskej krocan na rozni.Jeste v nedeli jsem se nemohl hybat...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonOK, něco pak vezmu na jaře na slezinu u Vimperku ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90Tam to bude vypadat.... ;)Balim se a jedu vyuzít hezke pocasí a ¨"cistej vzduch" ddo práce. Na střeše je jedna volná 200cm ofsetka a nahoře mi drásá Astra2D a Badr6, tak jedu zkoušet. Zítra jdu na Plešné Jezero na Šumavu. Je to první zona, tak jsem zvedavej, co nám tam Kurovec nechal.... cus On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90jak si dopad ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: konzola na stenu pre T90Nakonec bylo malo casu. Stabilni byl prijem vertikalnich TP s Channel4, ITV a STV. BBC bohuzel byli necim fatalne ruseny, vcetne transponderu s HDckama. Horizontaly na spektreku byli videt, ale o cca 5dB slabsi nez vertikaly a to k naksenovani nestacilo. Jeste si musim pohrat s ohniskem a vyzkouset jine LNB. testovano IBU a starej Technisat 0,6dB. S Astrou2D nemam zadnou zkusenost, tak poznavam...Prijimac byl Vantage 221.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |