Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV Nova HD

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám SatElita 2000HD a modrou kartu SKYLINK. Zkusil jsem si "ochutnávku programů HD" (na radu paní z infolinky SKYLINKu)a zjistil, že mi nejde TV Nova HD ani po přescenování transponderu (toho pro SKYLINK). Nevíte někdo jak to rozchodit? Všechny ostatní programy HD jdou v pohodě. Děkuju předem všem za rady. Neměla by být TV Nova HD volně?

PeKr
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Nova HD

Nova HD ide v zakladnom baliku

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

ale ty dřívější karty se musí ževraj malú čiastkú doplatit a potom ta Nova HD pošlape napořád.Ovšem nevím kolik kaček se má doplatit ja se na Novu nekoukám ani kdyby byla ve 3D

Ufones
Registrace: 5/2010

Měla by jít i v rámci ochutnávky.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Nova HD se na starších kartách musí doplatit, s ochutnávkou HD programů nemá tento program nic společného... Takže buď novou kartu s dvouměsíční HD nabídkou, nebo doplatek... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

a nyní bych čekal od PeKr otázku

Ufones

Můj tatík má starou T&T kartu a protože pořídil HD výbavu, tak musel za NovuHD doplatit jednorázově 590,-

muchacho
Registrace: 2/2010

inac ten doplatok za Nohu HD na stare karty je buzeracia riadna...one stare karty stali ovela viac ako tie dnesne kde je Nova HD automaticky a oni este chcu, aby za to clovek platil...nastastie ja mam kartu z tych novsich, ale je to vydieranie toto Rv

radolaco

muchacho

to je ale paleta čoveče

Ufones

radolaco

myslis ten doplatok co je na starsich kartach za CZ programy tych 12 euro?

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

2radolaco: No on také SD Humax CRCI 5500 stál v roce 2000 15500,- Kč a dnes jsou SD krámy za litr... Tak nějak je to možná i s kartama... (tenkrát TaT za 3500,- Kč) ;)

PetrT

Marian21

presne tak...plus doplatok za Novu HD

radolaco

MSK-Dopl. len HD NOVA 24 juro

v registracii karty SkyLinku
je tato polozka, hned prvy riadok, pred balikmi na rozny pocet mesiacov - jednorazova avizovana na veky amen...
24 juro...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Toho naděláte, kdo si koupil třeba plazmu před 4 lety za 50000kaček a bez DVB-T, tak mu výrobce tam ten tuner taky zdarma nenamontuje, nebo nevymění celou televizi za moderní :laughing: Prostě starý karty bez HD se hodí pro sd příjímače a kdo chce i hd, tak se mu vyplatí koupit kartu novou :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Poděkování

Děkuji Všem za upřímnou snahu pomoci.
Informace jsou to zajímavé, ale připlácet nějakých cca 600 Kč jen za NovuHD nebo kupovat novou kartu, když ta stará jde se mi nechce. Takže se s klidem budu (snad někdy :) ) dívat i nadále na Nova v SD rozlišení. Ještě jednou děkuju a pěkný den

PeKr

2PeKr: Ještě můžeš někomu (pokud je těch 590,- fakt velký ranec :O ), kdo má novou kartu a jen SD přijímač (a že jich je :laughing: ) nabídnout výměnu. Oni rozdíl nepoznají a ty budeš mít HD...

PetrT

No ale když to je sms ochutnavka-snad by měla jit i nova HD?ČT HD jde?zde bych začal-když ano tak bude problem někde jinde.

radakrtek
Registrace: 12/2006

odpověď

1. pro PetrT - těch 600 Kč pro mě opravdu není "životní suma", ale nelíbí se mi poměr Cena/služba. Co se týče výměny, tak to zase není tak akutní a navíc na té své mám předplacený celý rok MULTI balíček. Ale děkuju
2. pro radakrtek - CT HD jede v pohodě i bez ochutnávky a HD a i ostatní programy HD cč HBO HD jsou v pořádku a pohodě. Ale co, jde jen o TV Nova a tak to opravdu není žádná katastrofa. Jen jsem se chtěl podívat na Indiana Jonese v HD kvalitě (prý to tak vysílají.
Pěkný večer všem

PeKr

Indiana Jonese v HD vysílají.A obraz i zvuk je perfektní R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra