Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

záhadná ztráta DVB-T signálu u Philips 32pfl5605h

na této TV mi z ničeho nic přestalo jít DVB-T, naladím jenom jeden MUX se slabým signalem, až do dneška mi šli všechny 3 MUX na 100%, anténu mám připojenou přímo do TV + ještě scart jako napájení, pokud připojím antenu do externího DVB-T příjimače, tak mi všechny mux jdou opět na 100%, myslíte, že je chyba v TV?? televizi mám cca 1 měsíc, díky moc za rady

spartann
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: záhadná ztráta DVB-T signálu u Philips 32p...

sám mám tuhle bednu tak jsem zvědav co mě čeká až začnu pouýívat ten tuner dvb-t

Ufones
Registrace: 5/2010

"odfajcil" si napajanie na SCARTe

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

ale fakt nevím, proč to najednou přestalo jít, počasím to není určitě, i když tu je už 2 dny mlha nonstop, zkoušel jsem dvb-t příjimač normální i kombinovanej se satelitem, a tam to šlape bez problému, když tam připojím antenu i napajení na scart

spartann

taky ji mám přesně tu stejnou a mám s ní podobný problém,vždy po nějakém čase se signál zeslabuje a zeslabuje,vyměnil jsem anténní konektor a trochu se to zlepšilo,podle mne je problém někde tam,možná studenák u konektoru?:?,...

milda1967
Registrace: 12/2009

milda1967: takze myslis, ze ji nemam reklamovat? neni neco s internim set top boxem?

spartann

neodoslo napájení u zesilovače? nemám zkusit změřit napájecí napětí na výstupu zesilovače jestli má 12V ?

spartann

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra