![]() |
|
A jede vše co mě bavíhttp://www.netkeysat.net/download.php?id=35584,blue card je to vylepšena gamma card,vše OK NOVA ŘECKO šlape jako vínko dobře vyzrálé!!!!Navíc TV ORANJE C+NL dobrá perfekt muzika k dobrému pívečku "PRAZDROJ" vše jede OK, A´T se daří pánové,máte námět k práci!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíJJ az nato,ze BDC ma skoro kazdy den Black Screen a na novu napln sa caka 2 a viac dni.Cize viac programujes kartu ako sa divas,ale to niekomu nevadi.... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
BrutyTvé problémy já nemám,to bude asi u Tebe,Teď jsem koukl na fotbal NET Olympiacos a vše OK,jinak MAD GREZZ to je OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
adminby měl konatKdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
JanikPodnikatel Janik by měl držet ústa,klanět se a nekecat hloupostičky,protože neví o čem mluví chudaček. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíPls dál už jen bez urážek a vulgarismů, pokročilá doba hraje proti tobě hery :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Nikoho jsem nenapadl,Janik jako vždy rýpe a přitom nedá do placu nic zajímavého,jen číhá jak se něco napíše,hned útočí,je neferový klient!!!To je můj názor,možná můžeš mít jiný!!Lašlu na něj,on mě neživí!!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryklidně si nasávej ten svůj prazdroj a věnuj se něčemu jinému,než sebestrapňováním tady na tomto webu a hlavně urážek přítomných.Zamysli se trošku nad sebou,pane hery... :scared:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
jamess96Teď mě kolego vysvětli,a to úplně rozumě komu jsem v tomto vláknu ublížil!!!!Kolega Janík v jiných vláknech když jsem byl na Black list tak,mě zde urážel o hodně víc než já teď co jsem mu napsal!!! Tak už konečně i Ty přemyšlej a nech těch hloupostí sobotních a pátečních,JO???Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
nejsem žádný kolega sposťáka HeryhoJsem jeden z těch, kteří jsou zde každý den a jen koukaj, nikoho nezesměšňuji.Na co chci koukat, to si ze zásady zaplatím. Škoda, že zde pro nějakou menšinu neplatí pravidla, oživilo by to příjmy redakce. Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
ADMINKolego vypiš mě z tohoto fÓra neomezeně na vlastní žádost,vždyť já tohle vůbec nepotřebuji!!!Už se nemíním zajímat o dění na tomhle foru,vždyť to nemám zapotřebí,jsou zde stejně většinou lidi kteří jsou rýpalové a nic pořádně neznají,chtěl jsem někdy pomoci novým klukům,ale udělám to jinak!!!Díky za odstranění do Black list,Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíPánové, Hery vám dal v tomto vlákně jen tip jakým směrem se někdo z Vás, jestli chce, může ubýrat. Nikoho neurážel.Proč pořád proti němu soptíte?! To vás štve že si v hodně věcech dokáže poradit, narozdíl od jiných? V pátek jsem s ním chvilku mluvil u nás ve firmě a můžu říct, že ten pán mooooc dobře ví o čem mluví, rozumí tomu a je do toho veliký fanda. |
amais
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
heryVed klud, si sucast tohto fora, tak neblbni.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
inteligentníčlověk je vždy schopen se přenést přes svou ješitnost, přizpůsobí se okolní komunitě, přemýšlí více o svém chování i vyjadřování a je jedno, kolik mu je roků.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
hery neblbnitudlec sem si prines krabici gecka a kdyz sem ji vypil tak sem tam nasel karticky :) nektery na me dokonce v ty pokrocily dobe i mrkaly :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@JanikAno, spravne, len sa toho drz.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíNechte velkého mistra na pokoji, to spíš Ti, co se tu posledně o Herym, nechutně a hnusně výjadřovali byli na něco tvrdšího. Rv |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
ADMINukonči toto vlákno,je mě pěkně,TV Cl + NL,Tv ORANJE valí pěknou muziku,až za půl hodiny skončí tak přepnu na GOLD STAR!!!!!!a OK!!!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíHery buď nad věcí, někteří "odborníci" ani neumí naprogramovat diablo wifi přes cccam protokol,ale hlavně když se mohou impertinentně vyjádřit.Někdo rád vdolky, jiný zase holky a co si myslí ostatní Ti může být milý Hery úplně fuk. Měj se a drž se R^ Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíAhoj. Mistr Hery vam pouze napsal co mu funguje.Pokud Vas neco trapi muzete to zde uvest a urcite se nekdo nalezne, kdo Vam poradi. Jinak mate pred sebou pouze jeden ukol a ten je---naucit se chovat slusne. |
skaut
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíach jo....tak jinak...každý jsme jinej a i když Hery vypadá namyšleně a to dost,tak mohu s klidem prohlásit(znám i osobně),že není.Jak zde bylo správně zmíněno, Hery chtěl jen nastínit nynější možnosti příjmu!a pokud to ještě za ty léta někteří neví,tak to ví právě ted...pa:) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíje to pořád dokola,jeden se chlubí a druhý mu lezou do pr..e :laughing: :laughing: |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
bublajsS Tebou je stejně sranda,jsi člověk nad věci,asi Tě budu brzy kontaktovat,jestli teda nepohrdneš/když tady mám na parabole takový profil,a nebudeš se za mě stydět???????: :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíTak to ses trefil.S tim tvym nicem bych se nepredklanel. At je tam taky nemas.- |
skaut
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: A jede vše co mě bavíNerozumím té hysterii okole heryho a dalších. Já si ty jeho příspěvky přečtu rád, koho to nezajímá, popř. sere, tak ať to nečte a hotovo. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
bukyAž budeš chtět třeba!!!!!!!!jako je D+,Tv CABO atd. bez sharing ,abys byl nezávilý,Tak se budeš muset trochu se snažit ,ale podle dnešního přivítání slušně se přhlásíš bude Ti pomoženo!!!!.To Ti doporučuji/kurňa teď skončil přešně TV ORANJE,přepínám na GOLD STRAR opět muzika/Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |