![]() |
|
Náhlý pokles signáluDobrý den,mám problém s STB Sencor SDB 1010TU. Náhle, při sledování některého z programů, se na chvíli rozkostičkuje obraz ( cca 1 - 5 sec ). Síla signálu (podle STB) se konstantně pohybuje kolem 75%. Kvalita se ovšem během problému sníží na 30 - 40% ( ono kostičkování ), ale síla se drží stále na 75% . Bez kostičkování se kavlita drží na 85%. Někdy se stává, že najednou začne kvalita z oněch 85% klesat až na 60%, ale kostičkování nenastává. Antena je tato ( http://www.ges.cz/images/pictures/l/logaro.jpg ) logaritmicko-periodická . Antena je nasměrována na vysílač Krásné. Jedná se o vadu STB nebo něčeho jiného ? Díky za rady. |
Novotak33
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Náhlý pokles signáluPříčin může být hodně. Jedna mne napadla, ale pozor, střílet ptáky je zakázáno. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE::D ne, ne, :D , moje antena se holoubkům u nás nějak moc nelíbí. Skoro vůbec na ní nesedají. Nějaký jiný nápad ? Díky :) |
Novotak33
![]() |
|
RE: Náhlý pokles signáluvzdálenost od vysílače? Nějakej zesilovač? rozbočovač? Úhel příjmu k ostatním vysílačům kvůli preechu? kabel? f-konektor? Nějakou mladou kočku? Nápadů mám spoustu........... :laughing:Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE:Bydlím v Kolíně, takže cca 20km od vysílače. Bez zesilovače a rozbočovače. Kabel obyč 10m Schwaiger. Jinak, jsou to obyč konektory za 10kč samec i samyčka :D . :laughing: |
Novotak33
![]() |
|
![]() |