Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

GI 870

Nechce mi naskočit ESP2 vyzkoušel jsem vše známé fígle přehr. softu, setingu nové naskenování nic nepomohlo tak jsem dal kartu do jiného stroje (mascom, homecast) v obou to jede jak namydlený jen v mojem GI to nejede kde bych měl hledat chybu. Díky za rady.

slapet
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GI 870

v továrce a novém softu - možná

netace
Registrace: 12/2008

@netace

To jsem zkoušel mám FW 19.12.2008 a zkoušel jsem aji z24.7.2009 nic kertu jsem podlepil šla tam zlehka taky to nepomohlo tak nevím to TP 12070 je zakletý.

slapet

U kámaráda mi to na ten SW naskočilo.Taky ho mám .Ale tento je placený program.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Mám zaplacenej total a od čtvrtka co to přidali mi to nejde a zkouším všechno možný FW je dobrej a stabilní nikdy s ním nebyl problém.

slapet

Já ho mám v Goldenovy uloženo takto:
Astra3 23,5E 12070 / H / 27500 / P3249 / V3249 / A3250 /
Jestli to byla nová naskenovaná stanice,neskočila Ti až na konec TV stanic v celém seznamu?
Signál máš na tom TP?
Mohu Ti poslat data.

Ji.sat

Ještě mě napadlo.
Instalace,Nastavení satelitu,Podle satelitu,
Pravá tabulka a v té máš síťové vyhledávání OF/ON
jen volné OF/ON
PID filtr výběr
Nemáš náhodou vypnuté kódované při hledání?
Typ LNB UHIVERSAL
Frekvence LNB U/9,7/10,60
DISEqC dle uživatele
0,12V přep. 0V
Ton 22KHz Auto
Napájení LNB ON

Ji.sat

@Ji.sat

Mám všechno tak jak TY, ale stále to nejede před chvílí jsem měl telefonát na cslink tak to mám zapnutý na čt1 a čekám poslal mi novej zápis na kartu tak uvidím. Zatím dík slapet

slapet

Ozvi se v dalším vláknu.Poslal bych Ti moje data na Tvůj E-mail.Musí valit.

Ji.sat

petslazavináčseznam.cz
Zkusím to uvidíme dík

slapet

gi 870

Mam ten samy problem.Od ctvrtka to nejde.Slo to chvilku a pak to vypadlo.Delal jsem vse mozny a nic.Uz jsem dvakrat kontaktoval CSLINK.Tak snad uz to do rana nabehne.Karta je starsi bila digitallink.Mam jeste jednu kartu novejsi v GI-780 a tam jde Eurosport 2.Dal jsem ji na zkousku do Technisata a tam to nabehlo.Dal jsem ji zpet do Goldena a nic.Kdyz to spustili,vsiml jsem si na informacni liste,ze zobrazuje prvni kodovaci system Irdeto a pak Cryptoworks.Na ostatnich pozicich je to opacne.Nyni je to uz Cryptovorks/Irdeto.Domnivam se,ze by to mohla byt pricina pri posilani zapisu na karty v dobe spusteni Eurosportu2.Ostatni programy jedou normalne.Mam predplaceny balik Total do unora.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Tadleta varianta už mě taky napadla, ale někomu u telefonu vysvětlovat co jsi se strojem všechno prováděl a on ti potom řekne, že máš špatně nastavený parametry tak jsem ten telefonát utnul škoda peněz. Něco v tom bude protože vše ostatní jede.

slapet

slapet

Tak stale nic.Zkousel jsem to rano.Na karte je zapis do 16.11. a presto to v GI nejede.Zatim tam volat nebudu.Pockam az poslou zapis po promo akci.Snad uz to pak bude ok.S tim operatorem jsem se taky docela pobavil.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra