![]() |
|
Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyLink HDChcem si kúpiť HD satelit na kartu od skylinku HD,na stranke skylinku majú testy satelitných prijímačov ktoré sú na to najvhodnejšie,ma niekto s nimi skúsenosti?Alebo aky by ste odporučili?za max 300€.Ideál by bol aj s usb nahrávaním.Dakujem. |
swan
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Nejvtipnější nam tom je, že kdyby hery napsal 1+1=3, i tak mu to zde někteří budou věřit a hrdě se ho zastávat. Poněkud méně vtipné už pak je, že to většinou budou lidé chodící na každoroční (či častější, nevím) srazy webu parabola.cz.Tedy lidé, co heryho poznali a patrně s ním mají jisté společné vlastnosti... Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Co je začátečnického na tom, že montuji lidem Vantage a podivuji se nad tím, že se tu někdo neustále chlubí, co doma všechno můžeš sledovat?Vlastně to ani vědět nechci, protože to neni důležité. To už je důležitejší, že vedem 3:2 nad Třincem. R^ R^ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...@AlesHavel, no ale teď si mu dal zabrat. To tě jednou může mrzet :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Takže keď to tak sledujem mám troch favoritov a to: Opensat 9900 HDPVR,TOPFIELD SBI 2050,Ariva 200 ta ale nemá ak sa nemýlim usb nahrávanie |
swan
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...ariva ma nahravani USB:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...aha to som nevedel,super. |
swan
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Arivy doporučuju koupit 2 kusy.Až se jedna vysype tak druhou lze použít na náhradní díly a udělat jednu funkční.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...argus mini IP HD a jedeš jak na bobové dráze R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Jen aby ta bobová dráha nekončila u první zatáčky zvané Irdeto..(už nevím po kom) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Tak s tím si dovedeme poradit,né???? ARGUS VIP,OK zatím!!!!!!!Už je to vyzkoušené.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...@hery, věřím, že pro tebe neexistuje žádná překážka.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Proč tady čas od času, třeba i ve spolupráci s redakcí nenapíšete nějakou recenzi na uvedené stroje, aby se tazatel, který hledá informace měl jasno?To musíte pořád pálit od boku co máte doma? Vždy se to zvrhne na škodolibost a typickou českou vlastnost, za který měl už dávno dostat český národ nějakou mezinárodní cenu o unikátnosti, tedy o závisti píši, aby bylo jasno. Pochopitelně nepotřebujeme recenze typu-5 řádků jak se ladí programy a jak si je dáme do FAV (nepoužívám), ale smysluplné povídání či vychytávky nebo kvalitu obrazu v SD a HD vysílání na určitých typech TV od klasických až velkoplošných typu 55LCD LED konče. Pak může diskuse pokračovat na úrovni vlastních zkušeností a osobních poznatků s věcí kterou vlastním nebo testuji srovnání. Takto ale ne, tato otázka se řeší každý den a pak se dozvíme, že ve finále za to může nějaký sraz pod parabola.cz, která od samého počátku nemá s danou věcí vůbec nic společného až na uveřejněnou podporu, tedy ponechání "přišpendleného tématu či výzvy na 1 stránce diskuse a za to určitě patří poděkování. Mnoho lidí se za poslední léta stáhlo do ústraní, kde se proměnila v pasivního čtenáře, či odmítnutí číst příspěvky v diskusi vůbec, protože se stejně nic zajímavého člověk nedozví. Škoda takového Antonína,sat1,poky a další,kteří bezuchtivě dokázali v dané věci poradit nebo poskytnout druhý pohled. V současnosti se zde mele pár prodejců, kteří občas mezi známé e shopy dají vlastní odkaz s doporučením, kde se daný stroj dá pořídit za dobrý peníz a to je smutné, to už s hobbyčkářstvím nemá co dělat a je mi z toho smutno. S pozdravem Váš dlouholetý přispěvatel, dnes čtenář Babui Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...súhlasím s názorom Babui,mám plazmu od Panasonicu TX42 doteraz mám sat. HOMECAST s3000cr chcem ho vymeniť za HD sat.Chýba mi porovnanie kvality obrazu v SD a HD a ktoré pracujú bezproblémovo s novými kartami ICE HD. |
swan
![]() |
|
@Babui....a pak se dozvíme, že ve finále za "TO" může nějaký sraz pod parabola.cz, která od samého počátku nemá s danou věcí vůbec nic společného....Můžeš mi objasnit význam 9. slova (dal jsem jej pro přehlednost do uvozovek) z té tvé věty. Netuším, co jsi měl na mysli. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...To Hery,buď si nacápaný a trepeš,alebo do múzea patríš už ty,ale nie Octagon SF-918.Sy na veľkom omyle,ale to je tvoj problém,ale lepší STB, ako je Octagon, som ešte v rukách nemal.Prešlo mi rukami veľa druhov STB,tak SD,HD aj linuxových,ale zatiaľ na Octagon, nemá žiadny.Alebo potrebuješ nové okuliare,aby si nebol zaslepený a bol v obraze. ;PDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Technisat Technibox SIR za 199€. Zatial 6ks slapu ako hodinky. :)nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...SatElita nemá konkurenci ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Mistr HavelTO-celková atmosféra na tomto foru,co s tím má nějaký sraz,Babui TO popsal přesně a s těmi prodejci se trefil doprostřed desítky. :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@vladoholuAhoj,plnej souhlas. Octagon 918HD je dost dobrej,jenom škoda,že už pro něj není podpora! Ale jinak velká spokojenost. R^ |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Zdravím,páni prodejci.Snad Vám nějaká HD 918 ka nezůstala.Za kolik by byla k mání.Za 1000KČ,bych jednu koupil pro vnuka,když už nemá tu podporu.Jistě už za víc nestojí,když už je to zastaralý stroj a tu mnoho jiných progresivnějších.Tak že,kdo se potřebuje zbavit.Ale musí být funkční. :laughing: R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
To:zzanerČus,děláš si srandu? :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Žádná sranda, za 1000 bych jej koupil.Když jsou progresivní za 2 táci,jakou cenu může mít vyběhlý typ a vnuk by se na tom mohl učit. :lookaround: |
zzaner
![]() |
|
To:zzanerZa tu cenu neseženeš 918HD. Stále ho u němců můžeš vyměnit,za Linux model + nějaký doplatek. Ale přeju ti ať ho za tu cenu seženeš. Obraz opravdu jeden z nejlepších. R^ |
grower
![]() |
|
rerea navíc když s nim umíš nepotřebuješ nový soft,5 karet v přístroji, 10 local a čumíš na celý svět :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...Ale já jej nechci měnit,nevidím proč a nový Linux je za 6T.A za chvíli u něj půjde cena dolů.Poněvadž bude zase něco nové.Já už nic mimo dreamu,jak už jsem podotkl,né na koukání.Ten Octagon ale nedám z ruky,mně vyhovuje.Zatím umí vše co potřebuji i když už mně to chvíli trvá,než se to naučím. :laughing: Rv |
zzaner
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |