Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyLink HD

Chcem si kúpiť HD satelit na kartu od skylinku HD,na stranke skylinku majú testy satelitných prijímačov ktoré sú na to najvhodnejšie,ma niekto s nimi skúsenosti?Alebo aky by ste odporučili?za max 300€.Ideál by bol aj s usb nahrávaním.Dakujem.

swan
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aký HD satelitný prímač na ICE Irdeto SkyL...

Nejvtipnější nam tom je, že kdyby hery napsal 1+1=3, i tak mu to zde někteří budou věřit a hrdě se ho zastávat. Poněkud méně vtipné už pak je, že to většinou budou lidé chodící na každoroční (či častější, nevím) srazy webu parabola.cz.
Tedy lidé, co heryho poznali a patrně s ním mají jisté společné vlastnosti...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Co je začátečnického na tom, že montuji lidem Vantage a podivuji se nad tím, že se tu někdo neustále chlubí, co doma všechno můžeš sledovat?

Vlastně to ani vědět nechci, protože to neni důležité.
To už je důležitejší, že vedem 3:2 nad Třincem.
R^ R^

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@AlesHavel, no ale teď si mu dal zabrat. To tě jednou může mrzet :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Takže keď to tak sledujem mám troch favoritov a to: Opensat 9900 HDPVR,TOPFIELD SBI 2050,Ariva 200 ta ale nemá ak sa nemýlim usb nahrávanie

swan

ariva ma nahravani USB:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

aha to som nevedel,super.

swan

Arivy doporučuju koupit 2 kusy.
Až se jedna vysype tak druhou lze použít na náhradní díly a udělat jednu funkční..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

argus mini IP HD a jedeš jak na bobové dráze R^

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Jen aby ta bobová dráha nekončila u první zatáčky zvané Irdeto..
(už nevím po kom)

Tomik535

Tomik535

Tak s tím si dovedeme poradit,né???? ARGUS VIP,OK zatím!!!!!!!Už je to vyzkoušené.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@hery, věřím, že pro tebe neexistuje žádná překážka.. :)

Tomik535

Proč tady čas od času, třeba i ve spolupráci s redakcí nenapíšete nějakou recenzi na uvedené stroje, aby se tazatel, který hledá informace měl jasno?

To musíte pořád pálit od boku co máte doma?

Vždy se to zvrhne na škodolibost a typickou českou vlastnost, za který měl už dávno dostat český národ nějakou mezinárodní cenu o unikátnosti, tedy o závisti píši, aby bylo jasno.
Pochopitelně nepotřebujeme recenze typu-5 řádků jak se ladí programy a jak si je dáme do FAV (nepoužívám), ale smysluplné povídání či vychytávky nebo kvalitu obrazu v SD a HD vysílání na určitých typech TV od klasických až velkoplošných typu 55LCD LED konče.
Pak může diskuse pokračovat na úrovni vlastních zkušeností a osobních poznatků s věcí kterou vlastním nebo testuji srovnání.
Takto ale ne, tato otázka se řeší každý den a pak se dozvíme, že ve finále za to může nějaký sraz pod parabola.cz, která od samého počátku nemá s danou věcí vůbec nic společného až na uveřejněnou podporu, tedy ponechání "přišpendleného tématu či výzvy na 1 stránce diskuse a za to určitě patří poděkování.
Mnoho lidí se za poslední léta stáhlo do ústraní, kde se proměnila v pasivního čtenáře, či odmítnutí číst příspěvky v diskusi vůbec, protože se stejně nic zajímavého člověk nedozví.
Škoda takového Antonína,sat1,poky a další,kteří bezuchtivě dokázali v dané věci poradit nebo poskytnout druhý pohled.
V současnosti se zde mele pár prodejců, kteří občas mezi známé e shopy dají vlastní odkaz s doporučením, kde se daný stroj dá pořídit za dobrý peníz a to je smutné, to už s hobbyčkářstvím nemá co dělat a je mi z toho smutno.

S pozdravem Váš dlouholetý přispěvatel, dnes čtenář

Babui

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

súhlasím s názorom Babui,mám plazmu od Panasonicu TX42 doteraz mám sat. HOMECAST s3000cr chcem ho vymeniť za HD sat.Chýba mi porovnanie kvality obrazu v SD a HD a ktoré pracujú bezproblémovo s novými kartami ICE HD.

swan

@Babui

....a pak se dozvíme, že ve finále za "TO" může nějaký sraz pod parabola.cz, která od samého počátku nemá s danou věcí vůbec nic společného....

Můžeš mi objasnit význam 9. slova (dal jsem jej pro přehlednost do uvozovek) z té tvé věty.
Netuším, co jsi měl na mysli.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

To Hery,buď si nacápaný a trepeš,alebo do múzea patríš už ty,ale nie Octagon SF-918.Sy na veľkom omyle,ale to je tvoj problém,ale lepší STB, ako je Octagon, som ešte v rukách nemal.Prešlo mi rukami veľa druhov STB,tak SD,HD aj linuxových,ale zatiaľ na Octagon, nemá žiadny.Alebo potrebuješ nové okuliare,aby si nebol zaslepený a bol v obraze. ;P

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Technisat Technibox SIR za 199€. Zatial 6ks slapu ako hodinky. :)

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

SatElita nemá konkurenci ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Mistr Havel

TO-celková atmosféra na tomto foru,co s tím má nějaký sraz,Babui TO popsal přesně a s těmi prodejci se trefil doprostřed desítky. :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@vladoholu

Ahoj,plnej souhlas. Octagon 918HD je dost dobrej,jenom škoda,že už pro něj není podpora! Ale jinak velká spokojenost. R^

grower
Registrace: 2/2010

Zdravím,páni prodejci.Snad Vám nějaká HD 918 ka nezůstala.Za kolik by byla k mání.Za 1000KČ,bych jednu koupil pro vnuka,když už nemá tu podporu.Jistě už za víc nestojí,když už je to zastaralý stroj a tu mnoho jiných progresivnějších.Tak že,kdo se potřebuje zbavit.Ale musí být funkční. :laughing: R^

zzaner
Registrace: 9/2006

To:zzaner

Čus,děláš si srandu? :laughing:

grower

Žádná sranda, za 1000 bych jej koupil.Když jsou progresivní za 2 táci,jakou cenu může mít vyběhlý typ a vnuk by se na tom mohl učit. :lookaround:

zzaner

To:zzaner

Za tu cenu neseženeš 918HD. Stále ho u němců můžeš vyměnit,za Linux model + nějaký doplatek. Ale přeju ti ať ho za tu cenu seženeš. Obraz opravdu jeden z nejlepších. R^

grower

rere

a navíc když s nim umíš nepotřebuješ nový soft,5 karet v přístroji, 10 local a čumíš na celý svět :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Ale já jej nechci měnit,nevidím proč a nový Linux je za 6T.A za chvíli u něj půjde cena dolů.Poněvadž bude zase něco nové.Já už nic mimo dreamu,jak už jsem podotkl,né na koukání.Ten Octagon ale nedám z ruky,mně vyhovuje.Zatím umí vše co potřebuji i když už mně to chvíli trvá,než se to naučím. :laughing: Rv

zzaner
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra