![]() |
|
lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norrisem:laughing: co to má jako znamenat, že všude píšou (a taky hlavně v TV reklamách oznamujou), že nová t-mobile televize má stovky programů? skylink má v nabídce asi kolem 60 programů a potom na Astře 19E se dá naskenovat něco FTA. ok, já si rozhodně nemyslím, že by se vždycky jednalo o špatný stanice. dokonce moc dobře vím, že některý FTA programy jsou zajímavější než mnohé v kódu. ale stejnak při nejlepší vůli (když se počítá jenom to, co je aspoň občas sledovatelný) se nikdo nemůže dostat na víc než dvě stovky. čili se jedná o sprostou ležVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...To máš stejný jako s tím práškem ,prádlo nemusíš prát ono vlastně stačí abys ho jen vedle toho prášku dal a je to :))) :)))Jinak viděl někdo ten seznam těch stovek programů? Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...pokud umite delit nulou jako chuck , tak napocitate co budete potrebovat :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Karlos1Vítkováku já jednoho znám :laughing: :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Seznam je zdehttp://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/televize/programy |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...@vortimond, o co ti jde?Opravdu moc nesleduji počet fta programů na této pozici, ale když pomažu tp s různými testy a mozaiky, tak mi to naskenuje cca 257programů. + 60 Skylink, tak i kdybys odečetl pár desítek těch co ty nepovažuješ za programy a zůstaly pouze 2 stovky, tak pořád vyhoví sloganu "stovky programů" Až tak se nudíš? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...vbublajs, ano, to bylo trefné :))) ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
misutChlape jeden :))) psst jsem tu inkognito.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...mě taky naskenuje 257 programů. ale jako 15 verzí WDR kde se liší za den jediný několikaminutový pořad, to nejsou programy. stejně tak různý statický obrázky s reklamou na erotickou linku. takovýhle blbosti když poctivě smázneš, tak se na ty dvě stovky v žádném případě nemůžeš dostat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...vortíku ale to je jedno. To lidi nevědí a seznam programů se poctivě plní.Na druhou stranu, do těch 140ti opravdu moc nechybí. Jde mi jen o to, co tě pořád nutí ten Skylink tak pomlouvat? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Protože mi to opravdu připadá, že kdo si nekoupí HD od poláků, tak je méněcennější než ty a budeš dookola pomlouvat vše. Přitom(dle mého názoru) u nás lepší česká služba není.(ale to s tím nesouvisí.)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...jaký HD od poláků, prosím tě. ten modul se mi válí už měsíc ve skříni, občas z něj opráším prach, to jako jo. ale "stovky programů"? to by fakt mohli s klidem napsat jedině kdyby k tomu dodávali v sadě diseqc motorVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Zdar synci,snad nam texassky ranger nestrihne po kulkach:) a neschlamstne SKY + CS LINK.Nasledne se muzeme dockat akcni nabidky za 55 EURO mesicne:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...A nebo naopak. Místo reklam budou upoutávky na Walkera (Texaského Rangera) a máme i HD verzi zadarmo!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...v podstatě nic nového stejná nabídka jak skylink,upc atd.cenu jsem sice nestudoval,ale je to klasická klamavá reklama a ta je všude,autobazary,cestovky atd.Každopádně stavět budoucnost na tom že dám někomu něco co je stejně zadarmo .....no nevím,nevím.T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...jinak jestli se ti nelíbí příspěvky, který přímo nic neřeší, tak mě rovnou hoď na blacklist. :laughing: teď hned. na vlastní žádost. já si nepamatuju vůbec, kdy bych tady psal něco technickýho nebo něco prostě "řešícího nějakej problém" :laughing: fakt neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Na vlastní žádost se ti mohu víš co.Jen když už chceš objektivně hodnotit, tak srovnávej s ostatníma nabídkama u nás. Číst jenom nářky je nezajímavé. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Tomiku, ty seš tak objektivní a nezaujatej ;P Když podobný, podle mě opravdu částečně lživý, reklamní kecy používalo UPC, když ještě bylo na Astře (až 150 programů), tak věřím, žes byl v první linii těch, kteří měli plnou hubu toho, jak UPC lže. Když to teď dělá "dealer" nabídky Skylinku, tak je to naprosto v pořádku. :lookaround:K tobě bych si zašel koupit snad jen rohlík, a to bych si ho ještě převážil, než bych ti ho zaplatil. Ty česká službo... :laughing: |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...@schmeyd, ano, je to v minulosti možné. Ale abych tě bral vážně, mohl bys to dokázat.Mimochodem, nepochopil jsi. Já se s Vortíkem nehádám o tom, že nemá pravdu. Vím, že má přehled. Jen chci, aby se na to kouknul nejen ze stránky uživatele. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
vortinevím zda-li se dostala už informace, že karty od T-Mobilu nejsou párované a dají se pořídit od 1600kč, tak svým způsobem nelžou pokud máš svou parobolu z X lnb a použiješ jejich kartu, tak těch programů máš daleko více ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
Podmínku třídění splnilo TV: 270/770dyk nemusite nic pocitat, tady parabola pracuje za vas :) jedinej kdo tady lze je votimond. me to vubec neudivuje.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@netace;) jak je to jednoduché, že..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Co furt řešíte?To, že si někdo dělá reklamu pomocí stovek "shitů" na který se nikdo normální dívat nebude jen svědčí o jeho úrovni. A kdo je blbej a skočí mu na to si nic jinýho nezaslouží. Jen lituji důchodce.... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...Friends TV, Gratis Hot TV, Ringtone TV, Absolutsexy TV... :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VortiWedding chanel, Gospel chanel ;P |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: lživá reklama na t-mobile s Chuckem Norris...:laughing: já si myslím, že jako televize by se mělo počítat jenom to, co má pohyblivý obrázky (to rovnou můžeš odečíst desítky programů) a co vysílá aspoň JEDNU HODINU denně odlišný program od nějaký jiný stanice (další spousta programů)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |