Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSlink na EMtech EM 150CR

Mam doma starší satelitný prijímač EMtech EM150CR. Dlhšiu dobu som ho nepoužíval. Teraz som si kúpil kartu CSlink a chcel by som ten prijímač opäť začať používať. Neviem však nainštalovať programy. V menu prijímača nemám v ponuke satelit ASTRA3, na tejto pozícii však mám Kopernikus. Skúšal som si ho tam manuálne dopísať avšak stále nič. Mohol by mi niekto poradiť ako mám postupovať? Ďakujem Vám velmi pekne.

nemik
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSlink na EMtech EM 150CR

S tým názvom Kopernikus sa nezťažuj,proste keď máš nastavenú parabolu na pozíciu 23.5,daj ten Kopernikus prehľadať,asi má aj sieťové vyhľadávanie,tak ho zapni.Tuná máš trošku manuálu https://www.parabola.cz/clanky/779/emtech-cr-150-nejvyhodnejsi-prijimac-s-cryptoworks/ ;) :8)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

nezaťažuj.... :)
siťové vyhľadávanie môže byť označené ako NIT ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Ďakujem jank, takže ak chytám voľajaké volné programy z družice kopernikus tak by som mal chytiť aj tie z CSlink? ak tomu správne rozumiem. Len malý problém je v tom, že ten prijímač mám na chalupe a tak to nemôžem hneď vyskúšať. Tam zasa nemám internet ale skúsim sa s tým ešte pohrať. Dúfam, že sa mi to podarí.

nemik
Registrace: 11/2010

Je tam v setingu Kopernikus 3 tj. Astra 23.5 a budeš muset zadat některé nové frekvence taky sem musel mám tento přijímač a můžeš zadat prohledání sítě tady není NIT.

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra