Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Kde najít panoramtické kamery na Astře

Zdravim, nevíte někdo o nějakých dalších panoramatických kamerách nebo programech na Atře (Astra 1, Astra 3) nebo podobných záběrech z měst, hor a pod., něco jako Panorama na ČT2. Nějaké zpravodajství prostřednictvím panoram. kamer vysílají ráno na 3SAT, TW1, ORF3 zná někdo něco dalšího?

opous
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Svého času

jsem viděl slovinské panoráma na 13E, ale již nevím číslo programu. Byla to určitě slovinská státní televize.
Své panorama vysílají také Švýcaři na 13E (zakódované).
Samozřejmě jsou Slováci STV 2 se svou panorámou na 23,5E.Předpokládám samostatné maďarské vysílání, když část je na TW1.Bavorská televize rovněž vysílá svou verzi na 19E. V Itálii jsou kamery instalovány, ale italský program neznám, pouze TW1 vysílala kdysi záběry ze severní Itálie.
Co jsem zahlídl ve výčtu u nás dostupných programů, byly kamery na plážích USA, avšak nenaladil jsem to. Doporučuji vygooglovat další. Měla by se udělat evropská verze panorámy a samozřejmě v HD. To snad uvidí až můj vnuk, který se ještě nenarodil, ale každou chvíli tu bude...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

RE: Kde najít panoramtické kamery na Astře

Jsem právě myslel jestli nevysílají něco Španělé, Francouzi,Italové.. tam jich je na té atře taky dost, jelikož z toho bavorska je to takové jednotvárné a opakující se záběry z TW1 jsou i na ORF ..

opous

na tech regionalnich nizozemskejch kanalech na 23E taky v urcitou dobu jedou kamery.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Bayern 3, rano 8.00-9,00 prehled pocasi z ruznej koutu Bayernu a sev. Rakouska a Alpskych letovisk.

docdoutnik
Registrace: 7/2007

3sat tiez obcas doobeda.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

@gorefan

Rv co si takhle pořádně přečíst zadání?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Jackal

prehliadol som to,prezijete to?

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Nevím :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Verim ze ano. :))) :))) :)))

gorefan

R^ :))) :))) :))) :))) :)))

Jackal

Já to přežiju ;) , jen jsem myslel že aspoň někdo napíše něco zajímavého a že se něco dozvím, no tak snad někdy jindy :8)

opous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra