![]() |
|
mimo misu ProfesionalDneska jsem se bavil s jednim chlapikem a rikal ze nepotrebuje zadne montazniky satelitu protoze si koupi v obchode za 1700 nebo min cely komplet a kartu(samozdrejme sd prijmac) nahodi si na tel ct1 a jakmile jde obraz tak to ma hotove. takze nepotrebuje zadne merak.takze at zijou komplety s supermarketu. |
rumbus
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesionalno co někomu to stačí , ne každý potřebuje HD , a stroj za 15tisic, |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesionalvem, si tak kdyz koupis arivu za 2000 a mas to a nemusis za deset nebo ne? |
rumbus
![]() |
|
RE: mimo misu ProfesionalInformační hodnota tohoto příspěvku je nula nula nic. Navíc, gramaticky na úrovni žáka 2. třídy ZŠ. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesionalno ja som pred dvoma rokmi kupoval HD prijimac za 300 eur, lebo nic lacnejsie ani nebolo a ak bolo, tak len omalo...teraz by som viac ako 150 eur do prijimaca nedal...ved naco aj.. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@rumbusA co tam máš dál pro pobavení ?? Nebo to bude mít pokračování? Ta tvoje hovadi*na. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@rumbussouhlas s patem: co je to prosím Tě za blbost?spamuješ nebo máte v těch Vašich hyperkrámech něco co dostaneš v balení a samo se to otočí a najde to pozici?Fakt teda kravina na éntou a když si tady na foru někdo něco čte a chce se něco dozvědět tak od tebe to určitě nebude hochuFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: mimo misu ProfesionalNevim co tim chtel basnik rici,mozna vsak to,ze dotycny pan muze zjistit,ze neco nepojede a bude vyvolavat montaznikum ,kdy mohou prijet a kolik to bude stat.Kdyz se docka odpovedi,ze za dvojku(2 000,-Kc) mu bude radne serizena parabola,tak nebude moc rad:).Mozna prijde nekdo z obchodu,kde to koupil a bude to mit levnejsi. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@rumbusJen mne překvapuje jak dlouho tu jsi a jakou h.o.v.a.d.i.n.u jseš schopnej pustit do éteru,fakt tedaFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesional:laughing: :laughing: :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: mimo misu ProfesionalNo ja, ale rumbus má v podstatě pravdu :( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: mimo misu ProfesionalProč né,pokud to umí,křáp jako křáp.Nastavit parabolu na 1 pozici,pokud je člověk mladší a pokud to našroubuje na stěnu?? :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesionaljakou hovadinu, proste to tak dneska je. To mi rikal chlapek co to montuje jen tak ze supermarketu. Ze nepotrebuje merak ani satelitniho technika takze jen jsem se s Vama chtel podelit ale vidim ze je problem. Kolikrat se tu resi daleko vetsi p... a nekteri tady s toho delaji jak kdyby nevim co. |
rumbus
![]() |
|
RE: mimo misu Profesional"To mi rikal chlapek co to montuje jen tak ze supermarketu"A mně tu včera sousedka stará Blažková říkala, že prý prezident je buzík... ty jo, to je senzace, to je určitě pravda, jdu k tomu hned založit nové vlákno! |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: mimo misu Profesional:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |