Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Pochvala

Zdravim, tak mi neda ine, len pochvalit DIGI Slovakia za promptne riesenie problemu. Pred kratkym casom som sem daval otazku na riesenie problemu s prijimacom Dualbox Hyundai. Az teraz v piatok som sa dostal k tomu, ze som jeho poruchy nahlasil do Digi. Uz dnes som mal doma technikov z Digi. Ci ich zasah do pristroja (vymena 3 kondikov na doske a 2 v zdroji) pomohol, som zatial nemal cas skumat. Ale chcem pochvalit (aby som tu vniesol aspon trochu rovnovahy medzi prispevky Digi hanobiace)promptne riesenie problemu zo strany Digi. Musim povedat, ze zatial mam s touto spolocnostou dobre skusenosti. Dufam, ze ak by niekedy nastalo rozhodnutie zmenit providera sat prijmu a rozlucka s Digi, tak to pojde bez problemov, tak ako doteraz. V najblizsej buducnosti nemam v umysle to urobit, ale clovek nikdy nevie, aka ponuka sa naskytne. Zatial som spokojny s Digi TV.

adman
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pochvala

tesime sa stebou,prajeme kvalitny a nicim neruseny prijem!

freee
Registrace: 2/2010

Svoje jalové pochvaly alebo samochvály tejto komickej spoločnosti si nabudúce píš radšej doma na papier a nie do klávesnice. Ocenia to ako moderátori, tak aj radoví uživatelia tohto servera.
Rv
http://www.gifbin.com/bin/032010/1269602956_dr-mccoy-and-captain-kirk-approve.gif

Nibiru
Registrace: 3/2008

Nibiru, chces mi povedat, ze ociernovanie a nadavanie na tuto pre niekoho mozno komicku (kazdy ma svoj nazor, ja mu ho neberiem) spolocnost je pre moderatorov a radovych uzivatelov velkym prinosom ? Inak, toto forum, ktore mam rad, je jedno z mala inetovych for, ktore pravidelne navstevujem, kde je taka intolerancia niektorych radovych uzivatelov voci inym nazorom a zosmiesnovanie inych uzivatelov (napr. ludi majucich este CRT obrazovky, proti comu som uz par krat vystupil). Skoda.

adman

Nibiru

Nevidím vobec žiadny dovod na to, aby sa taketo príspevky nepísaly...Tak isto ako maju ludia hanit a kydat na tuto spoločnost v prípade nespokojnosti, tak isto maju pravo ju chvalit v pripade spokojnosti..a ta evidentne u tohoto zakaznika bola...Je to jednoducho spoločnost pre nenáročneho diváka /vid obrazova kvalita a absencia HD/ ale takých je v 5 krajinách vela..a všetkým nenaročnym ju vrelo odporučam, pretože pomer cena-počet programov je super...opakujem je to pre nenaročneho divaka, ktory nemusi mat krištalovo čisty obraz.....pekny večer

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Já sice digi nepoužívám, ale nevidím důvod jí jenom zatracovat. Pokud je adman spokojenej, tak proč ne. Stejně tak má právo sem napsat i svůj názor. :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Spokojenost s DIGI.

Bývá tady spousta stížností na výpadky programů,kostičkování atd.,já s DIGI takové problémy až tak nemám.Jsem spokojený.

bogdan
Registrace: 10/2010

eemil:

Silne to zaváňa objednaným a reklamným príspevkom pre spoločnosť DIGI TV a to oveľa viac ako realitou.

Nibiru
Registrace: 3/2008

@adman

"Zatial som spokojny s Digi TV."

Tak proč ne, ono člověk si zvykne i na šibenicu... a když nemá srovnání tak o to spíš ;P

davidkriz
Registrace: 8/2009

Digi len na CRT.

..a CRT ku kontajneru.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

@gorefan

=Digi ke kontejneru :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

@freee

To "kvalitny" myslíš vážně? Doufám, že jen ve spojení s "nerušený" tj. žádný strom, panelák apod. ve "výhledu"

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

preco CRT ku kontajneru, ked doma pozeram telku cca 1-2 hod denne nepotrebujem mat doma FULL HD PLAZMU (LCD), a k CRT mi digi plne vyhovuje, mam 2x digi a 2x skylink ale vacsinou u nas ide digi. co sa tyka oprav, uz som tu tu neraz pisal, prijimace nosim alebo odporucam nosit do pobocky digi kde su vymenenne kondenzatory do 2 hod, cize aj ja som zatial s digi spokojny

mjamriska
Registrace: 4/2003

No ja by som ich až tak nechválil kamarátovi nainštalovali parabolu tak že keď približne o týždeň prišiel domov ležala mu v záhradke. Na ďalší deň prišli a vtedy už ju upevnili doslova na pevno cez celý múr šruby a z vnútornej strany steny dotiahnuté matky.

domi357
Registrace: 5/2010

domi357

Bohužial, žiadny montážnik nemá na čele napísané "som odborník od fachu", takže toto je vec ktorá sa dá spoločnosti Digi prepáčit v prípade, že ho poslali rýchlo kade lahšie a na druhý den to prišli bezplatne a s ospravedlnením pripevnit a nastavit spravne....Hold bolo treba vela montážnikov a každy ktorý dokaže držat v ruke 15tku klúč si myslí že to dokáže...Toto sa može stat aj u inych spoločností ale iba 1x a dost.. ;)

johndoug

kolik jsi dostal za reklamu?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Neviem či si myslel mna lebo si to nenapísal, ale ubezpečujem že nič...som len jeden z bývalích spokojních zákazníkov..Digi som si osobne vyzdvihol a namontoval..teda žiadny problém s inštaláciou, v tej dobe som mal 70 crt a bol som spokojný...Po 2 rokoch som kupil plazmu, lebo som chcel HD programy, tak som digi zrušil opet bez problemov...Píšem to len preto, lebo mi to nepríde fer, ako všetci na nich kydaju..každy nech si urobí svoj názor o tej platforme ale nikomu nikto nič nevnucujte...Mali svoje muchy na začiatku ale kto ich nemal ??? Mám skylink multiHD a som spokojny.....To je všetko, čo by som mal k tomuto....Dobru noc :))

johndoug

johndoug

pokud neuvedu jméno,je to vždy na zakladatele vlákna,je to věc každého za co platí svoje peníze R^ R^ R^ D.i.g.i TV začal být hnůj v době rozmachu LCD Hnojů,i na plazmě se to dá zkousnout,ale max.1x týdně ještě v EMU,za to bych nedal ani korunu Rv Rv Rv

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

aj tak si myslim ze pomer CRT : LCD (PLAZMA) je cca 70:30 cize este pre cca 70 percent je digi dobra sluzba

mjamriska
Registrace: 4/2003

Zdravim,

dakujem vam vsetkym za prispevky. Netusil som, co moj prispevok sposobi. :) Ubezpecujem vsetkych, ze som iba obycajny platiaci zakaznik Digi, nic viac. Poznam osobne aj takych, ktori velmi spokojni nie su. Teda je to rozne. Ako aj bolo podobne uvedene v diskusii, nie je montaznik ci technik ako montaznik ci technik. Co sa tyka TV som skutocne nenarocny a kym mi funguje moj CRT TV 72 cm ;) , tak ani neplanujem menit ho za LCD ci Plasmu. Mam dolezitejsie zaujmy, kam investovat tazko zarabane peniaze. Prajem vsetkym pekny, pohodovy den.

adman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra