Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Výměna STB za nový a poslední poloha motoru

Mám skromný dotaz:v přístroji KAON,který budu měnit za jiný (Opticum),funguje docela slušně funkce USUALS.Když chci vyměnit přístroj za přístroj a využívat dále tuto funkci,na jaké družici či v jaké poloze má zůstat natáčecí zařízení v okamžiku odpojení od motoru ?

Piller
Registrace: 8/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna STB za nový a poslední poloha motor...

malo by to byt jedno.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Jedno je iba kolečko na fúriku(tragáč-táčky)ale toto nie.Musíš motor nastaviť na TZV.nultý bod-Astra 1-19,2 a pod.odkiaľ si mal východiskovú polohu.Potom by si mal motor resetovať.Lebo je možné,že po pripojení iného STB motor zblbneš a budeš sa čudovať čo za psie kúsky stvára.Nedaj na pseudo radcov a laikov v tejto problematike,oni nevedia o čom hovoria a naháňajú len body za príspevky o ničom.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

RE: Výmena STB za nový a posledná poloha motora...

Je to fakt jedno.

emo53
Registrace: 3/2009

vladoholu

pokud něco nevíš,je to pochopitelné,ale neraď ty blbosti jinému,
Piller-pro usals žádný nulový bod není třeba,hlavně si nerozházej montáž motoru s parabolou

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pána boha ucho, už jsem ti to psal kolikrát ty satelitní experte,jak jsi o sobě prohlásil na jednom z fór.Píšeš jen bludy.A tak vypadá 90% tvých příspěvků.
Základ je po připojení motoru k druhému přijímači nastavit USALS a tvé zeměpisné údaje.Motor může stát klidně na Aljašce.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Ještě bych doplnil ty satelitní experte,jak víš,že jeho nultý bod je na 19,2E. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

holub s vladem

Ty bláho a takový vo..lové tu s prominutím chodí .Vypadá to že bude mít další nick. :laughing: :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

No, asi takhle...
Na Kaon 660 HD KSC i KTSC polohy sedí s Vantage HD. Kaon 570 CX nebo Fuba ODE 730 nesedí ani s jedním zmiňovaným HD.
Motor Digipower.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

vladoholu

kde mám body za příspěvky?,na co mi jsou?,děkuji za info

pierrepetr

vladoholu

:laughing: :laughing: :laughing: Si sa predviedol!Satelitny expert!

Kasr
Registrace: 8/2008

Výměna STB za nový a poslední poloha motoru

pánové,děkuji za příspěvky a je mi líto,že se tu hádáte kvůli mně...asi to dopadne tak,že motro nachám na družici ASTRA 1- 19 a uvidíme.Názory se různí a já nevím,ketrý si vybrat..takže asi zase dám přednost metodě- ZKUS A UVIDÍŠ.

Piller
Registrace: 8/2003

Piller

Pôjde Ti to aj keď parabola zostane natočená mimo nejakej družice. Po zadaní správnych údajov USALS si to jednoducho nájde a nemáš problém.

emo53
Registrace: 3/2009

Ale máš a počúvaj tých volové,čo ti tu tak suverénne a bohorovne radia.Len daj na nich,oni sú experti na všetko,hlavne lachtan.Všade a na všetkých fórach sa vyskytuje ako rakovina a vyrýva a nedá si pokoj.Však daj na jeho rady, on sa vyzná.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vladoholu

jo dej si nultý bod na usals experte :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr

vladoholu

nejsem soudce,ale i trošku inteligentní člověk pozná,jestli rady lachtan jsou dobré R^ R^ R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra