![]() |
|
Na upc v (SK) čo vybrať. Plazma,LCD alebo LEDNeviem či sa to tu niekde preberalo, ale mal by som jednu otázku.Doteraz mám stále príjem televízie po kábli cez UPC(SK). Do budúcna plánujem nejaký satelitný komplet najlepšie HD, ale nový televízor bude ešte predtým. Asi by som najradšej plazmu od Panasonic nejakú G-čkovú radu. Pokiaľ budem využívať služby UPC(SK), aký systém si najlepšie poradí zo signálom (nie moc dobrým) od UPC(SK)? Plazma, LED, alebo LCD. Spotrebu neriešim, ale ide mi hlavne o čo najlepší obraz teraz a aj neskôr cez satelit. Moja investícia za televízor by bola +/- 1000 eur. Ďakujem za odpovede. :(( |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Na upc v (SK) čo vybrať. Plazma,LCD alebo...Tak som si to všetko prečítal a teraz mám dilemu "ktorý model" Panasonic. Ako som už v niektorom z príspevkov v tejto téme spomínal vzdialenosť od TV 3-3,5m. Cenove dostupný sa javí TX-P50U20E. Potom by prichádzal do úvahy TX-P50S20E ktorý už je ale drahší. Alebo ešte prichádza do úvahy TX-P46G20E neoPDP, ale to už je zase menšia uhlopriečka aj keď výbavou je síce najlepšie vybavený. Už som spomínal že sa mi jedná hlavne o obrazovú kvalitu. Internet, skype, nahrávanie cez USB by som asi až tak nevyužil. S-ková a G-čková rada má 600Hz a myslím že G-čková rada aj vyšší dynamický rozsah. U-čková rada "len" 400Hz. Na kvalite obrazu v SD a HD je to vidieť nejak markantne? Alebo nič nepokazím aj s U-čkovou radou. Prosím podeľte sa o skúsenosti, lebo fakt neviem čo vybrať a zároveň neplatiť za niečo čo nemá až taký efekt s ohľadom na zvyšujúcu sa cenu. |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |