![]() |
|
karta skylink vymenaOd 18.10 reklamuje skylink karta vymena cryptoworks za ice a v predajniach len krčia plecami.Takže karty nemaju ani takmer za mesiac? |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
re :To bude tím,že pro některé naše obchodníčky je to "nezajímavé",slyšel jsem jejich plačky na nedávné konferenci Skylinku.Já tyto karty dávám místo starších karet,kde je potřeba doplácet Novu HD a tak podobně.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: karta skylink vymenaasi majú v predajniach z výmeny malý zisk a preto jich nemajú. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: karta skylink vymenaJa so ju kupil v Aeriali Košice.Aktivoval som v pohode všetko funguje behom sekundy. :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
lubbiki když si ji někdo vymění tak abonentovi bude hrát to samé co tam měl.Tedy ty plačky obchodníčkú jsou jako bejk ale pro zákazníka lichvé. |
Ufones
![]() |
|
RE: karta skylink vymenaja to za ten icešrot nevymenim ani keby mi za to oni zaplatili.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
Next karta ?Když koupím novou Ice kartu a hned i Next kartu ,pujdou na Next kartě 2 měsíce proma jak na Ice kartě,a nebo je lepe kartu vyměnit CR za 600 kč k tomu přikoupit Next kartu + předplatné ,ono to vyjde skoro na stejno.Ví to někdo.Dík.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: karta skylink vymenafreee ja nechcem tu kartu kvoli láske k ice ale nex karta nefunguje na kryptoworks.Mam dve karty taketo jednu chcem zamenit a objednat nex kartu a druha mi bude vlastne na hov,no |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
polkidruhu kartu mozes predat...aspon za cenu tej next karty |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: karta skylink vymenaPreto obchodnici placu, lebo ludia pridu, vymenia, pridu domov a za hodinu su nazad ze to nejde. Oni nevedia ze to nejde na Cryptoworks. Obchodnici s tym maju len stres a vysvetlovacky a Skylink nik neobtazuje. Kazdy obtazuje predajcu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: karta skylink vymenazákazník povídá obchodníkovi - chci výměnu karty - obchodník odpoví VY CHCETE ICE KARTU?A kam ju budete strkat?Zákazník odpoví do staršího resívru.Obchodník odpovi ten nemá Irdeto nic vám neprodám.Tak nějak a bez pláče a následných nervů. |
Ufones
![]() |
|
RE: karta skylink vymenaPřidám vlastní zkušenost s poptávkou karty Skylink Výměna. Včera jsem oběhl 4 elektry v centru krajského města. 2 se tvářili jakože co po nich chci (evidentně nebyli v obraze, ačkoliv je Skylink uvádí jako prodejce karet) a dvě řekli, že to ještě neobjednávali. Takže nakonec jsem zašel do speciálky SAT. techniky, kde to bylo bez ptaní a bez problémů. |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |