Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Je Skylink,nebo CSlink brilantnější,než DIGI ?

Porovnal jsem obraz u obou -s DIGI na běžných LCD obrazovkách a žádný propastný rozdíl v brilantnosti / jak se zde často uvádí / jsem neviděl.A v souvislosti s tím se ptám - není nakonec tento diskuzní portál záležitostí několika technických fajnšmekrů,kteří těmi ostatními miliony běžných spotřebitelů opovrhují ?

bogdan
Registrace: 10/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je Skylink,nebo CSlink brilantnější,než DI...

skús HD, potom napíš čo a ako.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

bogdan

co sa tyka porovnania kanalov z GRATIS ponuky Sky/CS linku, tak teb rozdiel tam je dost priepastny...u platenych kanalov takmer ziaden...to su zname veci

radolaco
Registrace: 2/2010

oči jsou v naprostém pořádku?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

perfektní SD je sledovatelný, ale nějaký rozmázlý HBO v 16:9 nikdy to nejlepší SD nebylo a nebude. vypadá to divně všude kde se to vysílá.

konzerva
Registrace: 11/2010

Napiš na jaké uhlopříčce jsi porovnával,to je důležitý údaj.

csman
Registrace: 8/2010

asi 55 cm CRT , co? :laughing: :laughing: :laughing:

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

bogdan má v jednom pravdu. Určite nesúhlasím že Digi je celkom v pohode, je to katastrofa, ale má pravdu v tom že tu na forum chodia iba fakt fajnšmekry, ktorý sú ochotní si platiť aj HD. V skutočnosti o HD kanály nie je až taký veľký záujem. Proste obyčajní ľudia čo je tak 90% satelitných divákov, nie je pomaly ani ochotných si priplatiť za balík Multi a nie to za HD balík...A k tým HD kanálom, ďakujem za také čo sú v angličtine. Keď bude v Natívnom HD vysielať Markíza, JOJ, Nova, ČT, ale všetok program, nie iba olympiádu atď. tak HD bude mať zmysel.Známy robí v T-come a HD balík má objednaných tak 2-3% zakazníkov.

Paterliny
Registrace: 1/2006

....diskuzní portál záležitostí několika technických fajnšmekrů,kteří jsou těmi ostatními miliony běžných spotřebitelů opovrhovani :))))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

nie sme fajnsmekri, len mame radi kvalitu a to je HD. Ale tu na Slovensku a Cesku sme stale v SD Kocurkove...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Já bych se rád dožil vysílání v 8K na 3 metrovým oled panelu,a je mě jedno,jestli s tím přijde první digi,nebo skylink.Ale jsem střední věk,tak asi těžko.

pony
Registrace: 7/2005

no ono takový HD v provedení CSlinku je taky totální prasárna, to co provedli s Novou HD je otřes :dead:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

2x převařený čaj je taky dobrý. Teplej je i barvu trochu má. Skylink nahoru, dolu do Rumunska, potom zase nahoru a zase dolu a šup do Humaxe. Vše propojeno scartama (i v tom Rumunsku).

visper
Registrace: 5/2008

Co je to za blud, "není zájem o HD kanály"? Kdo má HD, tak na ně kouká, byl by trotl kdyby měl HD a čučel na SD, i když asi i tací jsou. A kdo HD nemá, tak ho prostě nemá. Až ho mít bude, tak si pustí HD.

skydedek
Registrace: 8/2010

skydedek

s tymto nesuhlasim, poznam vela znamych co maju LCD alebo PLAZMU ale nespomeniem si ci ma niekto HD balik zaplateny, asi ani multi, vacsine staci zaklad Skylinku

mjamriska
Registrace: 4/2003

RE:Je Skylink anebo CS link brilantnejší než Digi?

Mám Skylink, dva mesiace bolo zadarmo úplne všetko vrátane HD programy.Teraz je len základna ponuka naviac neplatím nič.K tomu,"Kdo má HD tak na ne kouká"no najprv musí niečo pozeratelné byt,aby sa dalo pozerat.Za dva mesiace čo som mal HD som to využil asi jednu hodinu!Nova HD je preto tak "kvalitná"lebo aj CT1 sú v základnej ponuke-zadarmo.

Trnava
Registrace: 5/2009

V HD by bylo úplně všechno a SD stanice by si ani neškrtly kdyby to lidi vyžadovali. Jenomže většině lidí to takto stačí, tak proč by se měli snažit.

visper

Hd mám na sdílečku a v podstatě na něj taky nekoukám. Určitě bych za něj nebyl ochotný platit :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

Proberte se, stále platí, že 90% nových zákazníků na nějaký HD balíček absolutně prdí.... a to mají TV jak kráva...

kacenkin
Registrace: 1/2007

To je právě ono, TV jak kráva. Když má někdo malou skleněnku, tak je to OK, ale když má někdo větší než 1m a pustí si tam 420 řádků zvětšenýho letterboxu, tak se mohu potrhat smíchy.

visper

visper

nie kazdy je tak narocny divak ako ty, hold ludia su rozny

mjamriska

Visper R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Tady nejde o náročnost, ale o ztrátu soudnosti. Sebelepší letterboxovaný obraz má max. 720 x 432 = 0,31 Megapixelu. Takovou fotku každý slušný fotograf odmítne zvětšit na formát pohlednice. A lidi si to pouštěj na obrovské TV. Každý si může dělat doma co chce, ale neměl by si tam pouštět návštěvy, bude všem na prču. Já nejsem nepřítel velkých TV, ale musí to být HD nebo aspoň dobré SD.

visper

A to já se zase nestydím říct, že zbytečně velké TV nemusím a to mám obývák 8x6 :zombie:
Stejně není na co koukat :(((

kacenkin
Registrace: 1/2007

visper

raz sme boli na navsteve a mali tam prepnutu stanicu, ktora momentalne vysielala 16:9 na CRT televizore 4:3 bol obraz na vysku roztiahnuty, ked som im chcel nastavit sat prijimac, aby boli hore a dole pruhy, cize aby nebol obraz deformovany, nechceli, ze to chcu mat na celu obrazovku, to iste sa mi stalo u inych, ktori mali LCD alebo PLAZMU a pozerali obraz 4:3 roztiahnuty na celu sirku, toto je podla mna este horsie ako ked pustas SD na plazmu alebo lcd !!! ale ked to ludom nevadi, tak co s nimi narobis :)))

mjamriska

Máš pravdu, taky to často vidím. S takovou se HD nikdy nerozšíří, protože masy hýbou trhem a masám je to úplně jedno na co koukaj.

visper
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra