![]() |
|
Holky děkujeme...ČR porází Austráliifantastické výkony R^ R^ R^ R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Holky děkujeme...ČR porází Austráliipekne zadocky dal by som si powedat :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Holky děkujeme...ČR porází Austráliito je spam. O sat prijme ani ťuk. |
color21
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Holky děkujeme...ČR porází AustráliiGrajciar je stará mena a Krajcej ,po starom ,je odkrojený chleba.Autor: uživatel color21 Prozradíš nám(když už bonzuješ na druhé), co je o sat. příjmu na tvém příspěvku? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Holky děkujeme...ČR porází AustráliiD2MAC a 007 s tými sa dalo komunikovať , ale s tebou nie. |
color21
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Holky děkujeme...ČR porází Austrálii21barviček: myslím,že tak jak kluci(hokej),tak i holky,tak díky nim i když skončili druzí na světě ,jim opravdu můžeme poděkovat.Jsme zase"více vidět"ve světě.I Klaus je pochválil.Pravdou je,že opravdu se sat.to mnoho moc společného nemá,nicméně mě překvapuje tvá otylost,že sám toto děláš a ozýváš se.Najdi mi za posl.rok jediný příspěvěk,kde se snažíš někomu pomoci se sat.přijímem.Já myslim,že najdeš starou bačkoru.Všichni ,co tu jsou již déle vědí,že jsi akorát prudič a že umíš tam max. čekat na to,až někdo udělá něco,co se ti nelíbí a vystartuješ. Měl by si doma zkoušet EMU:-))))))) a pod.Udělal by si líp. ;) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
![]() |