Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

7W Nilesat Proč???

Řeknu to upřímně jako dnes Arabskému klientovi. Ani po hodině jsem jej prostě nemohl naladit. 5W Atlantic Bird, 8W nebyl problém, ale ten rozdíl dva stupně mi prostě nešel chytit. Tvrdil, že před čtyřmi měsíci mu dva roky fungoval. Vyměnil jsem LNB, zkusil vše, ale prostě nic! Parabolu měl 100cm. Podle mne je to málo, ale když mu to dva roky jelo a teď 4 měsíce nic? Neproběhla nějaká mezi tím změna? Díky za odpověď

Rocco
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 7W Nilesat Proč???

Banovat někoho za něco, co se nelíbí jakému svévolně pseudovyvolenému je blbost. Pletete si svoji úlohu, nejste katecheta ve škole, který "dbá" s rákoskou v ruce na morálním růstu drobotiny. My jsme většinou dospělejší než vy.
Ban je nástroj nutný pro případ rozvracení a úmyslného ničení fóra.
Už bych rád jednou viděl admina s dostatečně vysokým intelektem, kterému by to došlo.

Banovat vortimonda je jenom dokazování si vlastní slabosti a neschopnosti. Nic více nic méně. A je to stejné jako kdysi s Jaivanem a Agentem s teplou vodou s právem banovat.
(Možná stejnější než si myslím.)
BTW: Kdyby si vás vortimond vážil, nestačilo by ho slušně požadat o určité věci? Asi stačilo, že.

Antonín
Registrace: 8/2005

@Antonín,
1.Kdo "my", už vykáš sám sobě, nebo znáš věkový průměr diskutujících?
2.Nelíbí se ti něco na tom, že požádal o ban a já se rozhodl mu vyhovět?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Že Vorti požádal o ban jsem nikde nenašel!Tak ti nevím? :bigeyes:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

7°W

Mám jen malé zkušenosti s touto pozicí (7°w) - parabola 185/175 Al ,to ladění té větší paraboly je celkem náročné..na poz.26°E a parabole 105 bylo nejlepší LNB IBU twin,a to jsem jich testoval asi 10ks,to samé LNB na Nilesatu 7°w nebylo nic moc,nejlepší sharp univ.8let.
Ariva 200 ,naladěno 11219 h,bez rezervy,11766h,12034h,12207,12226,..většinou bez problémů ty,které jsou v přehledech od 140 cm ,..jedou i za deště,pootočení lnb na slabých tr.nevykazuje žádnou změnu k lepšímu ,takže si ještě někdy pohrau a přetočím trvale na 26°E a budu laborovat tam.
zajímali by mě názory někoho,kdo je trvale na 7°w - co se týká zkušeností a problematiky této pozice (Kunštát,okr.BK) dík

710nav
Registrace: 10/2006

alda

Tak nějak v textu žádal, ale byla to spíš taková žádost o odpočinek. Jinak vortik alias konterva sice porušil pravidla registrací pod jiným nickem, ale jak už tady kdysi někdo psal: je zbytečné banovat vortimonda, je to démon, který se přihlásí třeba z IP registrované ve Vietnamu a zamete za sebou stopy R^ :laughing: ....Tak tohle je jen důkaz, že to zbytečné je, ale já si myslím, že sem rozhodně patří (na rozdíl od d.e.b.i.l.a Jaivana, kterej ze sebe dělal pitomce i když věděl, že 95% v diskusi šlo o "studijní" příjem). A otázka nakonec: víte co se stane s dobrým hackerem, kterýho chytí? Buď jde bručet, anebo (což je pravděpodobnější) jde dělat pro CIA (FBI, StB, BIS, nebo jak se tomu nadává). Chlápek co kradl Mercedesy jde dělat pro Mercedes. Takže admini prominou - "vortimond for admin"? :lookaround:

gaston
Registrace: 1/2006

Staré přisloví,že s pytláka je nejlepší hajný. R^ :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

používat free proxy jsme se naučili na fórech lidé cz. stačí napsat do googlu "proxylist" a vybranou adresu + port napsat do firefoxu. zvládne i batole. nebo si můžeš stáhnout tenhle balíček (ten je pro síť tor). všechno funguje bez jakýhokoliv nastavování.
www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

naučit se potom můžeš akorát jak si vybrat konkrétní dostupnou IP. taky naprosto jednoduchý.

framework
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra