![]() |
|
Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPTICUM 402dnes jsem dovezl pro rodiče nový STB OPTICUM HD X402p.Podobnou hrůzu jsem ještě neměl v rukou.Celý večer to ladím a nejsem schopen to vůbec naladit.Nejdřív jsem tam musel nahrát nový alternativní fw.ALI3602,aby vůbc začal spolupracovat se SKYLINk kartou.Uplynuly asi 4 hodiny intenzivních pokusů o naladění,a zatím mám třetinový úspěch.Jednak ladění je naprosto šílené- automaticky nenaladí skoro nic,když dám ručně,tak trvá snad 10 sekund než se na ukazateli Q/S ukáže vůbec nějaký signál.Abych byl konkrétní,tak třeba na 12 525/H naladím:ČT 1,ČT 2, ČT4 SPORT,Primu,Noe.Ale na fr.12565 naladím jen STV 1,2,3,Markízu ale Barrandov ani ń,Z1 ani Ń, JOJ,JOJ Plus,absolutně nic...Fr. 11 797 nenaladím ani h*/***,ani jediný program.to stejné 11 992,fr.12070 kde je NOVA si tento maďarský zázrak ani nešrtne o jediný program... a tak bych mohl pokračovat.pro upřesnění : mám OPTIBOX,natáčecí zařízení,EMU,šlape mi to na 100% všechno,ale s tímto šmejdem veškeré moje zkušenosti jsou k ničemu.Ani to DO nestojí za nic,člověk musí hrubě tlačit na knoflíky,jinak se nedočká změny...a nechci an mluvit o neustálém přetáčení paraboly sem a tam,a to i když mažu nechtěně naladěné programy..prostě takovej šmejd jsem v ruce ještě neměl.A já nepochopím,jak je možné ,že program BRAVA HDTV ,který má DVB-S2 naladím,ale KINO CS,DOKU CS,MUZIKU-absolutně nic nic prostě nic.Než začneš na někoho veřejně kydat, zjisti, jestli není chyba v tobě. Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 10.11.2010, 23:01.55
|
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...nejprve doporučuji návštěvu na přehledy 23.5 E,čt1 není na 12525H,12565 není Barandov |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 389 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Piller jak tě tak sleduji,tak máš problém se vším :))) .Nejdřív si něco přečtu o přijímači který chci a potom kupujiDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...mam 402p a nema problema amigo R^ |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...skoro to vypadá,že máš LNB naležato o 90° |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Ze opticum neni zadny zazrak to je vseobecne zname, ale ty mas problem asi sam ze sebou. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Komu nie je z hora dané,v apatieke nekúpi.Tento STB vo verzii 403 som testoval a nemal som ani najmenšie problémy.Je to super strojček za pár šupov cca.95 €,ale pri správnom nastavení a správnej obsluhe šlapal ako hodinky a šlape k spokojnosti zákazníkov.Je to len medzi ovládačom a daným TV,alebo STB.Chyba nie je v danom zariadení.Ale komu niet rady,tomu niet ani pomoci.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Prečo sa ľudia hrabú do toho,čomu nerozumeju?Dá mi niekto odpoveď?Ešte,že touto činnosťou nemôžu ublížiť nikomu inému len sebe.Myslím konkrétne na Pillera a jeho pokus s týmto prijimačom.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...hledej chybu za DO ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
vladoholuporaď mu nultý bod na usals :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
![]() |
|
KECY kecyjsem sice amatér,ale nejsem zase uplně blbej,aspoň si myslím.Mám Optibox který šlape k mojí 100% spokojenosti.Měl jsem OCTAGONa a řadu dalších,ale to to není podstatné.Nedpověděli jste mi na jednu jedinou otázku,a sice,proč některé frekvence prostě nejdou naladit!!!Zkrátka nenaladím je kdybych se po****.Tak budte tak hodní amísto zbytečných řečí prosím o konkrétní radu.A kdo nechce anebo neumí poradit-tak at vynechá příspěvek k této diskuzi.Antoš:dobře jsem si přečetl co kupuji,o tom nepochybuj.Taky jsem švehlovi dobře poděkoval. A ještě něco:ČT 1 JE NA 12 525 A BARRANDOV JE NA 12 565.Ještě jsem si to stáhl ze stránek Skylinku.Pierepetr |
Piller
![]() |
|
@PillerSi celej dopletenej a navíc se nevyznáš v satel.technice,len tak pro zajímavost Opticum-Polsko,Optibox-Hungary! |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
Piller z bláta do louže ....To mi připadá jako reklama na Optibox , když máš Optišrot jak píšeš tak to napiš celou větou , mám Optibox XYZ protože pod tou značkou se vyrábí hromada čínských krámů ...Myslím si že rozdíl mezi Optišrotem.. Optikem a Amikem a pod je velice mizivý všechno je na nejnižší kvalitativní a cenové kategorii , tak co chceš od toho , aby ti to předpovídalo výsledky ve Sportce ? :laughing: |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
Tomik535myslím,že vím co píšu a stojím si za tím.Využil jsi svého práva cenzury,já ti to neberu.Že může být chyba ve mně,může být.NIkdo není neomylný. |
Piller
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...TV Barrandov zábava Č Astra 3B 11798/H 27500 3/4 5035 2725 2885 3 3205 Skylinkčt 1 --12525 Vertical Inteligent si nechá poradit,v.ů.l. kope okolo sebe |
pierrepetr
![]() |
|
Pixel:vycházím z recenze na tento přístroj,uvedené zde na parabole,kde pan recenzent uvedl jasně ,že je to maďarský výrobek.Ale o tom nemá asi cenu se bavit,pravda je že tam byl polský návod. |
Piller
![]() |
|
Pierepetr,nemužu si pomoct,tak ti dám linkhttp://www.skylink.cz/web/structure/16.html |
Piller
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Ano z tvého odkazu kopíruji,tak snad nejsi B.l.b.e.j. ale pouze slepý,nebo negramotný23,5°E 11 797 H 3/4 27 500 TV Barrandov, Z1, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, Discovery, NGC, NGC Wild,Retro Music Television, bebe tv |
pierrepetr
![]() |
|
Jen tak pro zajímavost ocituji z recenze:Cituji ze zde uvedené recenze:Dnes se opět podíváme na levné satelitní přijímače, který umožňuje příjem nejen SDTV, ale i HDTV kanálů a to jak v kompresi MPEG-2 tak i v kompresi MPEG-4/H.264. Na našem trhu se objevil velmi zajímavý přijímač a to Opticum HD X403p. Značku Opticum není jistě třeba čtenářům představovat, tato maďarská firma vyrábí celou řadu přijímačů, které se prodávají i pod jiným označením jako je Globo apod..... |
Piller
![]() |
|
pierrepetruznávám,že se mi při vytištění nevytiskly ráměčky,takže jsem posunul řádek.za to se mužu omluvit,posunuly se řádky.NIc to ale nemění na tom,že na 11 797 si nešrtnu.U OPTIBOXU jedu bez problémů. |
Piller
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...v tvém případě ti poradím,nejsi ta špatný,když umíš veřejně přiznat chybu,vykašli se na to ,zavolej si někoho,kdo to umí naladit,není to ironie,myslím to vážně,ať se daří R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT......daj továrenské ,reštart a skús ešte raz ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
pierrepetrnemám nikoho s kým by se daly tyto věci řešit.Vždy jsem si všechno udělal sám,a dosud všechno šlapalo,dokonce jsem naistaloval parabolu se 4 LNB s rozsahem 1W-23E.Takže snad uplnej trotl nejsem,když slyším a vidím,jak to řeší lidi kolem mně.Nejsem zvyklý se vzdávat.Je pravda,že mi na to asi napíší abych tady teda s tím neotravoval,tak já nebudu.Ale pokud o někom solidním víš,rád se nechám poučit ,kde je chyba.Za flašku něčeho dobrýho co spolu můžeme vypít. Ale ani jedna jediná odpověd nebyl k věci.Což je taky zajímavé...tobě díky R^ |
Piller
![]() |
|
Pánové,uzavřu to :tcrdíte mi tedy,že tento přístroj rozchodí všechny programy ,vysílané SKYLINKEM? Opravdu všechny?Slovo na to,chci tuto jedinou jistotu mít.Ať se tou šunkou nemořím zbytečně... |
Piller
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Že by L.O. LNB nastaven špatně v přijímači? 9750/10600 je to tam OK? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: Zděšení z toho co jsem koupil za hrůzu OPT...Ono stačí někdy málo, např. vynechat RESET do továrního nastavení po nahrání nového fw a už to nemusí dobře fungovat. :8) |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |