![]() |
|
CS-Link nekorektníchování,chci upozornit uživatele cslinku,u několika zákazníků jsem řešil problém s kartou,konkrétně s nemožností příjmu nova a prima,s jinou kartou vše OK,proto jsem zaslal opakovaně flash zápisy,ač jinde fungují normálně,u těchto karet nic,pomohl až kontakt na jejich zák.linku,následně jsem zjistil,že tito zákazníci od doby registrace změnili tel. číslo,z toho vyplývá,že cs-link při ztrátě kontaktu na zákazníka svévolně a neoprávněně zablokuje některý program s tím,že ho zákazník musí kontaktovat pokud chce koukat na neplacené programy,tím cs-link opět aktualizuje databázi s kontakty,pokud se s tímto setkáte,jedině volat,nic nepomáhá,"už se tady o této praktice někdo zmínil",hezkou noc. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníAj keď píšeš ,že sa také niečo stalo viackrát,že po zmene tel. čísla zákazníka,mu znemožnili príjem niektorích programov,musím ti oponovať.Povinné údaje pri registrácii je Email,nie telefónne číslo. Skade vedia že zákazník zmenil číslo? Za možno 2 a pol roka ma kontaktovali minimálne,aj to poslali mail,že mi bol aktivovaný hneď na začiatku program,tiež mailom oznámili zmenu tarifu.Ja som im neodpovedal,ani o to nežiadali.Teraz,pri možnosti si objednať nejaké programi samostatne,prichádzajú maily,opozorňujúce na končiaci termín predplatného,samozrejme bez mojej odpovede. :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
re :Jak jistě víte,tato platforma hodně telefonuje zákazníkům,tu s nabídkou druhé karty,tu s možností předplatného.Dvakrát,třikrát (?) se nedovolají a zjistí to velmi jednoduše.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektnítomu bych taky moc nevěřil, ani nemůžou vědět, jestli zákazník volá ze svého tel. čísla :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektní..nikdo nikdy mi nevolal a zatím vše funguje..tož nevím. A mám obě karty (sky+cs) |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníUž mi z Cslinku volali dvakrát nebo třikrát, ale to mi vůbec nevadí. Vždycky je pošponuju, že pokud nebude HD, tak asi přejdu ke konkurenci a život jde dál. Já ten telefonát neplatím. :))) |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníHmm to jsou dedukce co člověka nenapadne..a hlavně když dnes jde volat skoro z čehokoliv(internet atd..) a odkud koliv..Nedovedu si představit že mi v servisu špatně na autě udělají brzdy aby až se jednou zastavím o strom jim pak zavolal a oni měli aktuální číslo... Je potřeba méně koukat na kriminálky ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníMáme registrováno v rodině několik karet Sky i CS a nikdy nám nikdo nevolal :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníani mne :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektnívolají z čísel493314081 493314090 |
framework
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníMohu těch čísel přidat hned 6, mám je uložené.Ale přesto nevěřím, že šlo o záměr. Nakonec, máme aspoň námět na reportáž..při příštím rozhovoru. Správný email je povinný? Nenechte se vysmát. Tohle po nikom nemohou chtít. Kdo ho nemá, si ho musí vymyslet, nebo nemůže mít sat. příjem? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníTaky mi volaly tak jsem je popíchl že až zařadí Penthouse HD tak si ho jisto jistě předplatím.Zatím mne zajímá z jejich nabídky pouze ČT HD,NOVA HD ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
ano,je to tak!mohu potvrdit!cslink jedná protiprávně nejen se svými pracovníky,ale i se zákazníky.Tvrdí,že pokud není uveden správný údaj(mail,tel.),pak úmyslně!!! zablokují novu či primu a tím donucují zákazníky ,aby se ozvali! Stručně a jasně i dle odborníků na firemní záležitosti:"tato firma za současného stavu a vedení se ani nemůže dlouho udržet a obstát déle jak 3léta v našem konkur.prostředí....zatím to jede ze setrvačnost...ta ale jednou skončí.... Rv Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
re :Tak to máme potvrzené ze zdroje,který byl řekněme s činností této firmy dobře obeznámen.Je logické,že na vypnutí ČT si netroufnou.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníZnám taky jeden případ, známému nešla STV2. Ale údaje tam měl OK ale třeba jim nebral telefon. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektnínejsou moc otravný při těch nabídkách. stačí jim říct nechci. když nabízej z t-mobilu jejich neodolatelný telefonní balíčky, tak jsou mnohem otravnější. zajímá je proč nechci a že je to velká škoda atd. |
framework
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníeee, mne nikto nevolal, fnuk a to mam CSLink kartu uz dva roky, asi nie som zaujimavy zakaznik... fnuk :crying:nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníTomik535: Co je "správný" email? Nějaký při registraci přes web být musí, je to povinný údaj. Není na tom nic divného ani nezákonného. Ověřuje se přes to identita uživatele a má to tak drtivá většina internetových obchodů. Pár šounilů, nemajících co na práci, se snaží "hackout" web CSlinku a dělají s tím psí kusy. K "normálním" uživatelům se to vesměs chová korektně. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektnítak mě taky párkrát volali a nakonec mě ukecali na HBO 1 rok za poloviční cenu :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníTaké zastávám pierrepetr-ův názor, ktery nám v zápětí potvrdil cb21. I praktiky vypnutých programů jsem ve svém okolí zažil a změna tel. č. to potvrzuje.Montážníci, podívejte se, co CS Link zdůrazňuje v novém motiv. programu, na co tlačí a to je další důkaz .... Hold praktiky zajímavé, pokud jim znemožníte, zadáním špatného tel. čísla, telemarketing tak se vám pomstí a donutí vás reagovat (volejte z tel. budek). A věřte tomu, že ukecají k placené nabídce i chudáky, kteří nemají skoro ani na chleba, prostě to umí, kde je morálka je věc jiná. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníPomalu jsem u zákazníků začal upřednostňovat CS link, ale po tom co zde čtu o vypínání programů a po zrušení předplatného po jednotlivých dnech asi budu dávat opět přednost Skylinku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníSirda preci neveris takovemu blabolu. Mam na sebe snad sto karet, volaji me denne ale ze by nekteremu zakaznikovi neco vypli je blbost. Tento popisovany problem ma temer vzdy na svedomi uni ctecka. A to je jednoduse resitelne. Stale opakovane se divim, co se muze nekterym jedincum zrodit v hlave.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníSirdo, tento jev trvá asi 2 měsíce. Já upřednostňuji Sky Link pro své zákazníky už několik let. Tyto telefonáty nejsou jediný negativní jev u této,, firmy´´. Tato firma byla celá postavena na podfuku (tehdy Gital), viz. starší rozhovor s p. Glisníkem. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníHifiok, tomu podfuku panacku vdecis za to, ze neplatis za kartu 3500kc a ze mas takovy vyber programu jaky mas.jsi pouze dalsi zaujatej zvanil.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektníKubo, vzhledem k Tvému datu ragistrace by jsi o tomto mohl více vědět. Já a zaujatej žvanil??? Určitě jsi se spletl.CS Link každý rok něco vymyslí jak odrbat zákazníky. Ano, každý rok. CS Linku (Gitalu)nejsem za nic vděčen. Konkurence musí být, to ano. Ale ono je to poněkud jinak, hlavně s jejich vznikem. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: CS-Link nekorektnídohovie jako já snima žiadné problémy nemámvčera som si predlžil balík film a vsio ok cslink super R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |