![]() |
|
CS-Link nekorektníchování,chci upozornit uživatele cslinku,u několika zákazníků jsem řešil problém s kartou,konkrétně s nemožností příjmu nova a prima,s jinou kartou vše OK,proto jsem zaslal opakovaně flash zápisy,ač jinde fungují normálně,u těchto karet nic,pomohl až kontakt na jejich zák.linku,následně jsem zjistil,že tito zákazníci od doby registrace změnili tel. číslo,z toho vyplývá,že cs-link při ztrátě kontaktu na zákazníka svévolně a neoprávněně zablokuje některý program s tím,že ho zákazník musí kontaktovat pokud chce koukat na neplacené programy,tím cs-link opět aktualizuje databázi s kontakty,pokud se s tímto setkáte,jedině volat,nic nepomáhá,"už se tady o této praktice někdo zmínil",hezkou noc. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
kubatopfield 6000Cr nemá uničtečku,při kontrole zápisů nova a prima 11/2009 ,jakpak se tam asi dostal ty uničtečko? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@skydedekNechci tě přesvědčovat o tom, které údaje slouží v ČR k identifikaci osoby.Jen, nevěř tomu, že je to email. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |