![]() |
|
platba z kreditu - cslinkfunguje vám způsob platby předplatného u cslinku KREDITEM?Když dám platbu z kreditu, tak mi to píse nejsou vyplneny vsechny povinne parametry a krom té věty se mi tam objeví v rámečku titulek Platba za objednávku z kreditu a pod tím není vůbec nic, na co by se dalo kliknout. Díky za info |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: platba z kreditu - cslinkjá platím kartou všetko ide a žiadny problém nemám R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: platba z kreditu - cslinkdřív jsem to tak dělal, ale říkal jsem si, než abych platil kartou každý týden na dva dny, tak lepší bude nabít kredit a rovnou z toho odečítat.Ale prý mi to nešlo z kreditu, že minimalni delka je pet dni, mi hovorila pani operatorka z CS Linku, tak mi to nastavila na pet dni Mych6 z toho kreditu. Ale stale mi nenabehly programy!! Chyba byla, ze jsem nabijel kredit, kdyz jsem platival kartou, tak to hned nabehlo... Jsem zvedavy, kdy mi to nabehne. |
dakri
![]() |
|
RE: platba z kreditu - cslinkvcera jsem predplacel z kreditu, po 30 vterinach vse nabehlo R^-------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
vyzva, podezreni, ze jde zase minimalne pet dnino uz mi to nabehlo, ale co jsem zjistil, tak uz to asi maji osetrene, kdyztak dejte vedet, zda z vas nekdo bude predplacet sluzbu na jeden den, zda vam to pujde. Díky. |
dakri
![]() |
|
![]() |