![]() |
|
Twin CAM Easy-TVFunguje někomu na tomto modulu Skylink ICE karta? Klasická karta Skylink funguje bez problému stejně jako CSlink. Když tam dám Ice kartu tak mi jdou jen nekodovaný programy. Zkoušel jsem i aktualizovat CAM přes OTA ale stejně to nejde. |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVmodul sice mám, ale ICE kartu bohůžel ne, asi si ji budu muset konečně taky pořídit, i když ji ani nepotřebuju :lookaround: :))) Ale myslím si, že by měla fungovat i v tomto modulu.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVKdesi jsem právě četl, že by fungovat měla, tak bych potřeboval poradit v čem může být problém |
quick
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVFunguje a super práve včera som to ištaloval.V obyčajnom cryptoworkse mi neišli HD programy. :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVa jaký tam máš FW? já sem to aktualizoval a stejně to nejde. Nebo je tam někde v menu ještě nějaký další nastavení? |
quick
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVMozno nastavením: PMT-offCa-PMT-1-sec CI Fehlerer-0s D Box-off :8) |
fsat
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVA ešte sinastav SINGLE-STATIC. :8) |
fsat
![]() |
|
tak takalebo ju - SIM / Smartkartu mas samu - single - pricom mod mas na obidveale cital som niekde ze keby tam mas obe - jednu ICE a jednu klasicku CW, tak to nebude fungovat, musia byt rovnake (to som ale niekde cital, sam ICE nemam, tak neviem vyskusat). Daj prosim vediet... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Twin CAM Easy-TVjá to mám v nastavení takhleCA systems: Single (from smartcard only) CA registration: Static (during start only) Force reading original PMT: OFF CA-PMT delete time: 0 s CI-Watchdog: 1500 ms dbox compatibility: OFF |
quick
![]() |
|
![]() |