![]() |
|
SkyLink - VýměnaAhoj.Mám dotaz ohledně akce karty výměna SkyLink. Pokud si koupím katu Skylink VÝMĚNA ICE, tak by mělo dojít k zablokování té původné. 1.Dá se použít blocker, aby fungovaly programy co jsou "doživotní" (ČT, PRIMA, Nova atd.) ? Kartu bych pak požil pro děti. 2.Nevíte, na jaký období je oprávnění na "doživotní" programy ? Na webu v správě karet je oprávnění do - Neomezeně. dík za odpověď, Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE:SkyLink - VýměnaA nepřemejšlel si nad tím,že když se ta akce jmenuje výměna že ti žádná další karta nezůstane co?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: SkyLink - VýměnaNo právě protože ti ji na dálku zablokují. Tu kartu nikam neposíláš. Aspoň jsem to nikde nečetl.Původní karta by mě měla snad zůstat.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: SkyLink - Výměnasak povodna karta ti ostane, ale ked ti ju zablokuju tak ti je asi na nic ne?inak opravnenia na "dozivotne" programy chodia tak cca na rok dopredu |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: SkyLink - Výměnaináč je svinstvo s tou výmenu,dlhoročný majitelia kariet musia zas platiť,prvá výmena bola bezplatná,ovšem musel som doplatiť za slov. a niektoré čes.programi ovšem nový zákazník ich mal,a to som za kartu dal 4500,teraz zasa platiť su to nenažraný vagabundi,dlhoročného zákazníka majú na háku potrebujú lákať novýchOpenbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T
|
ddd
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
To radolacoNo právě aby mi ji nezablokovali, tak se ptám, jestli by proti tomu pomohl blocker.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: SkyLink - Výměnabloker Ti pomôže, ale len na chvíľu. Niekedy je totiž nutné zápisy povoliť, napriek tomu, že sú staré ešte v "platnosti". Treba sa pozrieť dokedy ich máš teraz. Možno však už po mikulášovi sranda skončí...bystrejší pochopiaPokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: SkyLink - VýměnaJimmy bude asi jeden z uživatelu gratis DIGI když tak uvažuje |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE:disdzoMyslíš,že už po Mikulášovi?Ale v ktorom roku?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
dddTebe někdo nutí kartu měnit? Asi ne, viď?Když už někdo o ICE kartě uvažuje, tak nevím, proč to dělat stylem Výměna. Já jsem koupil novou ICE HD za 1700,- a mám na 20 dní + 2 měsíce MultiHD + HBO HD + Cinemax v ceně něco přes 1700,-. Na původní kartě jsem nechal ukončit Multi a nevyčerpanou částku přesunout do kreditu (spočítáno přesně na dny). Gratis mi zůstalo na původní kartě do staršího přijímače do jiného pokoje. Až mi skončí promo na nové kartě, tak si doplatím ke kreditu a objednám, co budu chtít. Jen stačí trochu přemýšlet. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |